Apple sustine ca a contribuit la crearea a 630.000 de locuri de munca in Europa

  In cursul acestei zile compania Apple a publicat o noua pagina in website-ul sau, ea fiind dedicata prezentarii noilor locuri de munca la a caror creare aceasta a contribuit. Mai exact, compania Apple sustine ca a contribuit la crearea a peste 630.000 de locuri de munca in Europa, aproape 500.000 dintre ele avand legatura directa cu App Store si procesul de creare a aplicatiilor disponibile in cadrul sau.

Since we ignited the app revolution in 2008, roughly 500,000 jobs have been created in Europe that are directly attributable to the App Store. Of the more than $20 billion developers have earned from App Store sales worldwide, $6.5 billion has been paid to European developers. 

  Apple sustine ca in Europa exista peste 280.000 de dezvoltatori de aplicatii inregistrati care au incasat in total 6.5 miliarde de dolari in intreaga existenta a App Store-ului, 21.000 de locuri de munca fiind in prezent disponibile in acest domeniu. In final Apple listeaza tarile cu cei mai multi dezvoltatori inregistrati, Marea Britanie si Germania pozitionandu-se pe primele doua locuri, cu Franta pe un distant loc 3.