Social Enhancer implementeaza o multitudine de functii utile pentru aplicatii native si terte ale iOS

Cydia

  Social Enhancer este un nou tweak al Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o multitudine de functii utile pentru aplicatiile iOS-ului. Mai exact, putem: trimite atasamente nelimitate din aplicatiile Mail si photos, trimite ping-uri nelimitate in aplicatia BBM, trimite poze nelimitate in Facebook Messenger, WhatsApp Messenger, Skype, Viber, etc.

  • .send unlimited attachments in photos app
  • .send unlimited attachments in mail app(long videos not supported)
  • .now every sharing feature is unlocked!
  • .You can send unlimited pings in BBM
  • .send unlimited photos during chat in: FB messenger; Whatsapp; paper by Facebook; telegram; Skype; viber.

  Separat, putem trimite: clipuri video lungi in aplicatia Facebook, like-uri nelimitate in Facebook Messenger si atasamente nelimitate in aplicatiile GMail, Yahoo Mail sau chiar iMessage. Desigur ca in afara acestora exista si o multitudine de alte optiuni pentru alte aplicatii native ale sistemului de operare, toate prezente intr-un tweak disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentApple anunta efectuarea unor lucrari de mentenanta pentru iCloud Drive
Articolul următoriPhone 6 – cand va fi lansat ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.