iPhone 6 – cand va fi lansat ?

iPhone 6 con - iDevice.ro

  In cursul serii trecute au aparut primele confirmari, din multiple surse, privind evenimentul de prezentare iPhone 6, toate sustinand faptul ca acesta va avea loc pe data de 9 septembrie. Avand in vedere alegerea datei de 9 septembrie pentru a prezenta iPhone 6, analizand strategia Apple din anii anteriori putem spune ca lansarea iPhone 6 ar urma sa aiba loc pe data de 19 septembrie, la 10 zile distanta de prezentare.

  Data de 19 septembrie este singura alegere logica, ni baza strategiei aplicate de catre compania Apple in intrecut, deoarece vorbim despre prima zi de vineri aflata la peste o saptamana distanta de prezentare. Apple lanseaza iPhone-urile noi NUMAI in zile de vineri si niciodat ala mai putin de o saptamana sau mai mult de 11 zile de prezentare, asa ca data de 19 septembrie pare a fi cea in care terminalul va fi pus in vanzare.

  Daca Apple va deschide sesiuni de precomenzi pentru terminal atunci ne putem astepta ca ele sa fie initiate pe datele de 12 sau 15 septembrie, insa nu este sigur ca Apple le va organiza. Acestea fiind spuse, jumatatea lunii septembrie ar trebui sa ne aduca cel putin un model nou al iPhone cu ecran mai mare de 4 inch.