Dragon Quest IV a fost lansat de catre Square Enix in App Store

  Dragon Quest IV este cel mai recent joc lansat de catre compania Square Enix in App Store-ul companiei Apple, el reprezentand o continuare a seriei disponibile de cativa ani de zile pentru iPhone si iPad. Conform celor de la Square Enix, Dragon Quest IV ne va oferi nu mai putin de 40 de ore de gameplay intr-un nou joc pentru iDevice-urile noastre, asa ca veti avea parte de o experienta extrem de interesanta oricand.

Dragon Quest IV, the first instalment in the Zenithian Trilogy, is now out on mobile devices! This epic adventure, unfolding over five unique chapters, each focusing on a different cast of characters, can now be enjoyed on your iPhone, iPod touch or iPad! Experience the full epic game with over 40 hours of gameplay in one standalone package!

  In acest gameplay, cei de la Square Enix au implementat o multitudine de personaje noi si o multitudine de misiuni interesante care trebuie indeplinite. Pentru ca vorbim despre 40 de ore de gameplay, Dragon Quest IV  are actiunea organizata in nu mai putin de 5 capitole, fiecare dintre ele concentrandu-se pe personajele principale ale titlului.

  Dragon Quest IV  este disponibil pentru DOWNLOAD in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
DARGON QUEST IV

13.99

DESCARCA





Developer: SQUARE ENIX Co., …
Universala
Categoria: Games


Descriere: ********************
Dragon Quest IV, the first instalment in the Zenithian Trilogy, is now out on mobile devices!
This epic adventure, unfolding over five unique chapters, each focusing on a different cas…


Dimensiunea aplicatiei este: 171.7 Mb