NoDrunkText impiedica utilizarea aplicatiilor intre anumite ore ale zilei

  NoDrunkText este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar prin intermediul sau putem seta ca aplicatiile noastre sa devina inactive intre anumite momente ale zilei. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre, iar acolo putem alege orele intre care aplicatiile sunt inactive, dar si aplicatiile dezactivate.

How does it work? Simple! Just open up the Settings page, select which apps should be locked, and set the expected times that you’ll partying (and/or drunk). That’s it! NoDrunkText will prevent you from opening up the disabled apps during the specified time period. No more accidental drunk texts sent to your boss, your ex, or your parents!

  Ideea din spatele acestui tweak este de a ne impiedica sa interactionam cu aplicatiile in momentele in care ne aflam in stare de ebrietate, totul automat si fara vreo alta interactiune. NoDrunkText este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.