iOS 8 data de lansare

iOS 8 beta romana - iDevice.ro

  Saptamana trecuta am aflat data de prezentare iPhone 6 in baza unor informatii oferite de catre surse din interiorul companiei americane, Apple pregatind o conferinta pentru data de 9 septembrie 2014. In baza acestei date v-am spus deja cand va avea loc lansarea iPhone 6, iar in baza ei putem estima data de lansare iOS 8, avand in vedere ca lansarile celor doua noi produse ale companiei Apple sunt strans legate intre ele.

  In ultimii ani compania Apple a lansat versiuni majora ale iOS cu putin timp inaintea lansarii unui iPhone nou, asa ca in baza lor putem trage concluzia ca lansarea iOS 8 va fi programata pentru, cel mai devreme 15 septembrie, sau cel tarziu 17 septembrie. In ultimii ani Apple a lansat iPhone-urilor noi in zilele de vineri si versiunile majore ale iOS in zilele de miercuri ale aceleiasi saptamani, asa ca in cazul iOS 8 lucrurile au sanse minime sa fie diferite.

  Din punctul meu de vedere iOS 8 va fi lansat pe 17 septembrie de catre compania americana si va fi disponibil pentru toate iDevice-urile sale, asa ca nu ar trebui sa va asteptati la ceva cu mult diferit.