WhatsApp va fi BLOCATA pe Aceste Modele de Telefoane Mobile

WhatsApp va fi blocata pe aceste modele de telefoane mobile, compania americana facand anuntul ca o avertizare pentru utilizatorii din lumea intreaga.

WhatsApp BLOCATA modele Telefoane

WhatsApp va fi blocata foarte curand pe aceste modele de telefoane mobile, compania americana anuntand inca de ceva vreme faptul ca utilizatorii nu vor mai putea sa foloseasca platforma in propriile dispozitive. Masura face parte din strategia anuala normala a celor de la WhatsApp de a opri accesul pentru anumite sisteme de operare mai vechi, acestea nemaiputand fi folosite pentru a inregistra conturi noi in platforma lor, sau pentru a reloga altele mai vechi.

WhatsApp a avut anuntata aceasta schimbare foarte importanta de foarte multa vreme, astfel ca mai toata lumea trebuia sa stie ce urmeaza sa se intample, atat in cazul sistemului de operare iOS, cat si a celui Android. Conform celor de la WhatsApp, incepand cu data de 1 februarie 2020 utilizatorii iPhone care inca mai folossc iOS 8 vor fi complet blocati de la accesarea platformei, deci aplicatia nu va mai functiona pe telefoanele lor.

WhatsApp va fi BLOCATA pe Aceste Modele de Telefoane Mobile

WhatsApp va functiona fara probleme doar pe telefoanele iPhone care au minim iOS 9 instalat in ele, deci daca nu ati facut inca update la macar aceasta versiune, a venit momentul daca vreti sa mai folositi aplicatia. Avand in vedere ca WhatsApp are implementate cele mai noi API-uri din SDK-ul pentru iOS 13, e normal ca versiunile foarte vechi, cum este iOS 8, sa nu mai aiba parte de compatibilitate, deci oamenii n-ar trebui sa se supere.

“WhatsApp pentru iPhone necesită iOS 9 sau o versiune mai recentă. Pe iOS 8 nu mai puteți să creați conturi noi sau să le reverificați pe cele existente. Dacă aveți WhatsApp activ pe un dispozitiv cu iOS 8, veți putea utiliza aplicația până pe 1 februarie 2020.”

WhatsApp are masuri similare luate inclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, in cazul acelora lucrurile fiind chiar mai rele din cauza fragmentarii care exista in momentul de fata in platforma. Problemele acolo sunt date si de faptul ca fiecare producator implementeaza o versiune diferita a Android in propriul telefon, deci WhatsApp trebuie sa isi faca aplicatia compatibila cu toate implementarile separate, din pacate.

WhatsApp este cea mai folosita platforma de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, iar daca sunteti interesati sa va folositi de ea in continuare, este recomandabil sa va actualizati vechiul telefon iPhone.