iPhone 6 – iata care ar fi planul Apple pentru a permite utilizarea cu o singura mana

  Apple s-a laudat de-a lungul anilor ca iPhone-ul este un smartphone extrem de util deoarece poate fi utilizat cu o singura mana de catre utilizatori. In iPhone 6 compania americana intentioneaza sa implementeze ecrane de 4.7 inch si ecrane de 5.5 inch, astfel ca smartphone-ul va fi mai lat si mai lung, utilizarea cu o singura mana devenind anevoioasa, exact precum se intampla acum cu terminalele Android ce au ecrane mai mari de 4.5 inch.

  Pentru a rezolva aceasta problema Apple ar avea in plan implementarea a doua schimbari, fiecare dintre ele urmand a ne usura munca de utilizare a terminalelor. Prima dintre ele implica repozitionarea butonului Power in partea lateral opusa butoanelor de volum, astfel ca pentru a bloca dispozitivele sau pentru a le inchide nu va fi necesara utilizarea a doua maini, accesul la buton fiind facil si cu o singura mana.

  Cea de-a doua modificare este prezentata ca avand legatura cu latimea iPhone 6, terminalul urmand a fi mai ingust in partea de jos si mai lat in partea de sus, pentru a permite o pozitionare mai facila in mana. Cei care au obtinut imagniea de mai sus incearca sa ne sugereze faptul ca ecranul iPhone 6 ar fi mai ingust in partea de jos, fata de cel al iPhone 5S, aceasta schimbare impreuna cu o reducere a dimensiunii marginilor urmand a facilita utilizarea cu o singura mana.

  Ca sa fiu sincer, imi vine extrem de greu sa cred ca Apple va face un iPhone inegal in partile sale laterale superioara si inferioara, insa oricine are dreptul sa speculeze.