Cat de mult va conta marimea iPhone 6 cand veti lua decizia de achizitie ?

iPhone 6 utilizare mana - iDevice.ro

  Saptamana trecuta un zvon dubios a sustinut ca Apple va reduce latimea iPhone 6 spre baza terminalului pentru a face dispozitivul mai usor de utilizat cu o singura mana dupa cresterea lungimii acestuia. Dupa cum probabil stiti deja, iPhone 6 va fi mai lat si mai lung decat iPhone 5S, acest lucru facand extrem de dificila posibilitatea de a utiliza terminalul cu o singura mana, asa cum se intampla acum cu modelele actuale ale terminalului Apple.

  Foarte multi dintre actualii posesori de terminale iPhone au ales dispozitivul celor de la Apple in defavoarea unor smartphone-uri cu ecrane gigant tocmai pentru ca el poate fi utilizat cu o singura mana. Din moment ce iPhone 6 va avea un ecran mai mare, iar mai apoi altul si mai mare, unii probabil vor decide sa-si pastreze actualul iPhone si vor evita sa faca upgrade la un model nou, cel putin in cursul acestui an.

  In aceasta idee, stiu ca exista si printre voi extrem de multi care au cumparat un iPhone tocmai pentru ca este usor de utilizat cu o singura mana si acum as vrea sa stiu daca lansarea unui terminal cu ecran mare va va convinge sa nu-l cumparati. Testand diverse smartphone-uri Android de-a lungul timpului, va spun ca nu este placut sa te chinui pe strada cu un smartphone cu ecran mare, desi beneficiul marimii este extrem de util in vizualizarea de continut.

  Acestea fiind spuse, veti fi dispusi sa cumparati un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ? Dar un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ?

37 COMENTARII

  1. cred ca as cumpara 4,7 dar ar fi ok si 5.5 tinand cont ca nu o sa fie chiar foarte mare , apple lucrand la un design frumos 🙂

  2. 4.7 categoric. 5.5 e muuuult prea mare (nu folosesc telefonul sa ma uit la filme si nici sa ma joc, si n-am de gand sa-mi modific toate buzunarele la pantaloni). si asa… 4.7 mi se pare prea mare pt un telefon, dar na … nu pot sa raman la iphone 5. prin absurd, daca ar scoate un “iphone 6” mai mic de 4.7 (dar cu aceleasi performante ca fratii mai mari), pe ala l-as cumpara.

  3. Eu o sa-l cumpar si daca ma incurca marimea , il vand ! Pastrez 4s-ul de 64 . Mi-am vandut 5s-ul ( gold de 32 ) si mi-am luat 4s … Pregatire pt 6 ! Sper sa nu fie prea mare !

  4. 4.7 va fi excelent…DACA…va avea un bezel mic. Momentan folosesc un 5.5 ca ecran (LG G 3) si pot spune ca e mare, insa imi place pentru ca are marginile minuscule. Ma bate gandul sa trec la Iphone de 5.5…DACA…va avea un bezel mic.

  5. Eu am Nokia 1520 si nu mi-am modificat nici un buzunar . Un 5.5 daca va apărea as fi tentat doar in cazul in care se dovedeste ca bateria e ca in zvonuri de aproape 3000 si se va apropia simțitor de performantele 1520. De mult nu am fost impresionat de puterea bateriei unui telefon cum sunt de acest 1520. Nu rămâne decât sa asteptam sa vedem cum arata in realitate

  6. Pentru mine va conta si marimea putin, dar sa fie si safir facut calumea, A8 sa fie eficient mai ales daca va avea bateria de 1860, sa fie slim intre 6.7-7mm, si sa nu depaseasca 120g

  7. Acum doi ani cănd am văzut carcasa iPhone 5 pe diverse site-uri mi s-a părut odios și mi-am zis că nu îl voi cumpăra. Pe 2 noiembrie când a apărut oficial în magazine și l-am văzut, era cel mai frumos iPhone făcut de Apple. Până nu îl văd “pe viu” nu mai fac nici o afirmație. Sper doar să rezolve “problema autonomiei” alfel mă voi gândi de două ori înainte să iau o decizie.

  8. De acord cu tizul meu ! Si 4.7 pare mai rezonabil. Iar bateria va face diferenta si sper o izolare impotriva umiditatii !

  9. apple nu e mos craciun…:)) ofera ce crede ea ca e bun pt tine… asa ca nu visati la masinutze stralucitoare… de la 4s nu a mai aparut nimik frumos… doar duzina… a intrat si apple in pluton…

  10. Sa zicem ca 4.7″ e ok , dar daca se adeveresc zvonurile ca sticla de safir va fi doar pe cele cu spatiu mare de stocare ( +64 GB ) atunci e nasol rau
    E mult mai greu sa-ti cumpeti un iphone de 64 GB….totusi sa o luam ca pe un zvon.

  11. Eu is tot pt 4 inch…ori iti cumperi tel ori tableta !!! Cine zice ca nu il incomodeaza un tel de la 4,7 in sus nu cred asa ceva.

  12. dim. la 5s este maximul pentru mine. nu trebuie sa astept un telefon mai mare, am tableta, pe care inca n-am purtat-o si nici n-am de gand sa o port in buzunar. tot ce inseamna speculatii si presupuse clone/prototipuri/modele de iphone6 ce au aparut pana la momentul asta pe internet mi se par de-a dreptul odioase. daca vroiam ceva urat imi luam samsung, in schimb prefer sa raman la eleganta. daca tot ce se zvoneste despre iphone6 ( marime, design) se adevereste, atunci in ziua lansarii lui o sa imi cumpar inca un 5s sa fiu sigur ca nu raman prea curand fara telefon.

  13. p.s. : si ideea ca dimensiunea iphone-ului e ideala pentru utilizarea cu o singura mana, e doar acceptata si sustinuta de utilizatori, ea a apartine unui om pe nume steve jobs.

  14. Pana acum toate telefoanele mai mari decat Iphone 5s erau palete de ping pong :))) unde sunt cei care radeau de dimensiunea telefoanelor indiferent de marca lor..samsung,htc,etc… si ziceau ca iphone 5s are dimensiunea perfecta :)) au disparut toti,acum e perfecta aceasta dimensiune de 4.7 :))

  15. @EuGeorge Eu am fost tot timpul de acord cu ecran 4.7 dar dar 5.5 e prea mare, oricum nu îmi dau cu părerea acuma pentru ca nu stiu pana la lansare dar Apple trebuie sa fie la pas cu concurenta.

  16. Din punctul meu de vedere Ecranul de 4 inch e mai mult decât suficient , dar sper că Apple sa ne facă o supriza plăcută cu ecranul de 4.7 și sa fie ușor de folosit in continuarea cu o singura mana

  17. @Lich991,sunt multi care comentau aici inainte de dimensiunea altor marci de telefoane,ca sunt prea mari ca sunt palete…s.a.m.d,dar acum,numai comenteaza niciunu de dimensiunea la noul Iphone,toti sunt cu gura pana la urechi de fericire ca dupa 2 ani de zile scot si ei un telefon care nu va arata ca o telecomanda si va intra in rand cu lumea si binenteles ca si in cazul la Iphone 5,noua dimensiune 4.7 este dimensiunea perfecta “Pentru ca din seria Iphone si pt ca Apple”

  18. Daca Zaone publica un articol despre alt telefon, care este facut din plastic vor fii 100 de comentarii:”alta bucata de plastic”

    Cand a aparut Iphone 5C,care “se presupunea” ca va fi un telefon low buget marca Apple s-a dovedit fiind un telefon cu ft putin mai ieftin decat Iphone 5S,dar desii era facut dintr-un plastic lucios,toti erau fascinati de el,ca pana la urma Apple l-a prezentat ca fiind facut dintr-un “plastic premium”

  19. @EuGeorge nu ai dreptate. Toata lumea s-a plâns de calitate si in special pret. Era plăcut plasticul dar la,un pret corect ar fi fost un telefon frumos. Toata lumea va fi multumita . Va fi 5s pt puristi, si sper sa producă 4,7 si 5,5 ca sa acopere piata. Apple înseamnă bussines pana la urma!!!

  20. stati voi linistiti ca nu cad pantalonii cu tel de 5.5″…am lg g3,trecand de la ip5…poate ca ios e peste android la fluiditate si securitate….dar nu as reveni la ios…aceasi marie cu alta palarie de n ani

  21. @EuGeorge Si eu eram asa acum câțiva ani ca ce ecran mai mare de 4 inch dar acum sunt de alta parere. Bine ca si Samsung nu a copiat ceva.