iPhone 6 – bateria de 1810 mAh apare in noi imagini

  Dimineata v-am prezentat presupusa baterie iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, sau iPhone 6L, ce are o capacitate de 2915 mAh, iar in aceasta seara vedem din nou ceea ce pare a fi bateria iPhone 6, sau iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch. Dupa cum ni s-a sugerat deja din zvonuri anterioare, bateria iPhone 6 are o capacitate de 1810 mAh, cu doar 250 mAh mai mare decat bateria implementata in terminalul iPhone 5S.

  In imaginea de mai sus aveti doua baterii aparent fabricate pentru un terminal iPhone 6, ambele avand o capacitate de 1810 mAh, una dintre ele continand toate marcajele regulatorii, inclusiv logo-ul Apple. In momentul de fata se pare ca implementarea acestei baterii, prezente in partea stanga a imaginii, in iPhone 6 este aproape sigura, diferenta minora in capacitate fata din iPhone 5S sugerand ca autonomia nu va creste.

7 COMENTARII

  1. E clar ca Apple nu vrea sa dea mai mult pentru utilizatorii iPhone… Tehnologia permite crearea de baterii mai mari, pentru dimensiunile astea de smartphone, iar Apple o tine intr-una cu baterii de capacitate mica. Ma rog, ei spun ca sunt interesati de experienta utilizatorului, dar nu prea pare sa fie asa…

  2. Ca experienta utilizatorului sa fie buna, consta si in lipsa necesitatii de a incarca telefonul prea des.Deci ar trebui sa conteze

  3. Prefer sa fie mai usor si sa ma tina o zi full, decat greu si mare cat nokia 5110 doar ca sa am baterie o saptamana.
    Adica nu vad care e problema, dimineata il scot de la incarcat cand plec de acasa, si inainte de culcare il pun la incarcat iar. Apoi daca chiar vreau sa ma tina cateva zile, sunt baterii externe mii de variante, inclusiv carcase cu baterie incorporata.