iPhone 6L – bateria de 2915 mAh si alte componente apar in imagini

  iPhone 6L este denumirea pe care compania Apple ar putea-o utiliza pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, iar astazi vedem din nou cateva componente ale sale. Incepem cu panoul frontal iPhone 6L care este extrem de similar cu cel al iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch in ceea ce priveste design-ul, marimea celor doua componente fiind desigur diferita, avand in vedere ca vorbim despre o diferenta in lungimea si latimea ecranelor.

  De la panoul frontal trecem la bateria iPhone 6L de 2915 mAh care este vizibila in imaginea de mai sus, ea avand o capacitatea dubla fata de cea a iPhone 5S, aceasta avand o capacitate de 1560 mAh. Diferenta este substantiala si fata de bateria de 1810 mAh pentru iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, insa deocamdata nu se stie daca aceasta capacitate va ramane finala.

  In final vedem din nou placa de baza iPhone 6 cu chip A8 si spatiu de stocare flash NAND produs de catre cei de la Toshiba, compania Apple urmand a utiliza aceleasi componente pentru ea, insa layout-ul ar putea fi cu mult diferit. Acestea fiind spuse, pana la prezentarea iPhone 6 din 9 septembrie vom vedea cu siguranta o multitudine de imagini noi cu diverse componente ale iPhone 6.