Lullaby – inchide automat muzica rulata de un iDevice atunci cand adormi

  Lullaby este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem stabili ca iOS-ul sa inchida automat rularea unei melodii in momentul in care consideram ca vom adormi. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator, acesta permitandu-ne sa setam o perioada de timp pentru care muzica va rula in iOS, dupa aceea ea urmand a fi oprita automat de catre el.

For those who use music to fall asleep, Lullaby is a great addition to their device. Lullaby, invoked through Activator, automatically shuts off your music after a certain period of time, such as after you’ve fallen asleep. No longer will your phone be wasting battery and energy, playing music and using power all night long. Soon after you’ve fallen asleep, Lullaby shuts off your music for you!

  Totul are la baza o estimare a perioadei de timp necesare pentru ca noi sa adormim, sistemul functionand exact precum orice alt timer al iOS-ului. Lullaby este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.