Un iPhone ia foc, impune evacuarea unui intreg avion

  Saptamana trecuta v-am spus ca un tanar a adormit cu un terminal iPhone sub mana si a avut parte de arsuri puternice pe antebrat, iar acum vorbim despre un incident in care un iPhone forteaza evacuarea unui avion. In imaginea de mai sus aveti terminalul care a fortat evacuarea a 150 de pasageri ai unei curse Tel-Aviv – Praga, dispozitivul scotand fum din geanta unei femei dupa ce aceasta s-a imbarcat in avion pentru decolare.

  Simtind mirosul de fum, echipajul a debarcat pasagerii din aeronava si a cerut ajutor pentru depistarea sursei problemei, insa doar terminalul din geanta femeii era vinovat. Desi terminalul a luat foc in geanta, femeia nu a fost ranita si i s-a permis sa isi continue zborul catre Praga, desi terminalul sau a ramas in urma, fara ca vreo explicatie oficiala sa poata fi data de catre cei care ai inspectat dispozitivul companiei Apple.

  Dupa cum probabil va ganditi deja, la mijlocul problemei ar putea fi o baterie care s-a umflat si a explodat, aceasta fiind principala cauza a acestui tip de incidente.