Actiunile Apple si capitalizarea bursiera ating un nou record

  In toamna anului 2012, inaintea lansarii iPhone 5, o actiune a companiei Apple putea fi cumparata de pe bursa americana la pretul de 700$, in timp ce capitalizarea bursiera depasea pentru prima oara 600 de miliarde de dolari. Doi ani mai tarziu si o impartire a actiunilor in raport de 7 la 1, valoarea acestora a depasit recordul stabilit cu 2 ani in urma, trecand acum peste valoarea de 100.45$(700$ daca ne raportam la situatia din 2012), capitalizarea bursiera depasind din nou 600 de miliarde de dolari.

  In baza acestei cresteri determinate de iminenta lansare a iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, analistii americani le recomanda din nou investitorilor sa achizitioneze actiuni ale companiei Apple. Avand in vedere aceste recomandari, ne putem astepta ca in perioada urmatoare valoarea actiunilor Apple sa depaseasca serios suma de 100$, mai ales in apropierea conferintei din 9 septembrie pentru prezentarea iPhone 6.

2 COMENTARII

  1. Iată ca se adeveresc previziunile unor specialiști romani la de toate, aici pe forum, care au predicat de nenumărate ori ca Apple e pe ducă si ne-au îndemnat sa cumpăram Samsugi si Olviu. Asa e băieți, Apple e pe marginea gropii.