iPad Air 2 cu 2 GB RAM ar fi pregatita de catre Apple pentru lansare

  Zilele trecute au aparut primele informatii cu privire la cantitatea de RAM pe care iPhone 6 ar putea-o include, iar astazi aflam si despre potentiala cantitate de RAM inclusa in iPad Air 2. Conform unei publicatii asiatice, iPad Air 2 cu 2 GB RAM ar fi pregatita pentru lansare de catre compania Apple in momentul de fata, in timp ce iPad Mini cu Ecran Retina 2 ar continua sa fie disponibila numai cu 1 GB RAM.

  Din pacate nu exista si dovezi fizice pentru sustinerea acestor afirmatii, asa ca publicatia asiatica pare a cita doar surse din interiorul lantului de parteneri ai companiei Apple. Nu ar fi greu de crezut totusi ca Apple va oferi 1 GB RAM in iPhone 6 sau iPad Mini cu Ecran Retina 2, in timp ce iPad Air 2 ar putea avea 2 GB RAM, insa e greu de spus daca Apple va implementa mai mult RAM pentru produsul sau.

  Indiferent de decizia Apple, cert este ca tabletele iPad au nevoie de mai mult RAM pentru a functiona fara probleme.

Articolul precedentDe ce am renuntat eu la folii si carcase pentru iPhone
Articolul următoriWatch ar putea avea hardware similar cu cel al iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.