iPhone 6 ar putea avea 1 GB RAM

  Daca asteptati de cativa ani de zile ca Apple sa implementeze 2 GB RAM in iPhone-urile sale, ei bine astazi aflam ca acest lucru este departe de a se intampla, dar probabil unii dintre voi nu sunt uimiti. In imaginea de mai sus puteti vedea o schita pentru hardware publicata de catre o companie din China, ea fiind aparent preluata de la Apple si sugerand ideea ca in iPhone 6 vom regasi aceeasi cantitate de 1 GB de RAM precum in vechile modele.

  Desi iPhone 6 cu 1 GB RAM urmeaza sa fie lansat de catre compania americana, n-ar trebui sa va speriati prea tare, chiar daca smartphone-urile concurente cu 2 GB RAM exista de un an de zile pe piata. De-a lungul timpului Apple a reusit sa ofere performante bune pentru terminalele sale chiar si fara a implementa harwdare extravagant in ele, insa poate ca pentru iOS 8 nu ar fi stricat sa ofere macar 1.5 GB RAM pentru toate terminalele sale.

  iPhone 6 va fi prezentat pe data de 9 septembrie de catre compania Apple, lansarea iPhone 6 urmad a avea loc pe data de 19 septembrie.