Samsung breveteaza un smartphone al carui design este similar cu cel al iPhone-ului

   Samsung duce in continuare un razboi legal aprig cu Apple pentru copierea design-ului iPhone-urilor si asta in ciuda faptului ca recent cele doua companii au decis sa renunte la o parte dintre procesele existente. Intr-o tentativa de a se proteja mult mai eficient in fata celor de la Apple, compania Samsung a inregistrat recent un design pentru un smartphone, pe care il vedeti mai sus, el fiind destul de similar cu iPhone-urile companiei Apple.

  Avand in vedere ca Apple are design-uri extrem de similare inregistrate deja in diverse parti de pe glob, va fi interesant de vazut cat va ramane activ cel al companiei Samsung, Apple probabil pregatindu-se sa-i atace validitatea. Totusi, Apple nu este singura companie pe care Samsung incearca sa o impiedice sa-i creeze probleme legale, coreenii inregistrand si un design pentru un smartwatch similar Motorola Moto 360.

  Samsung incearca acum sa lupte cu Apple si alti producatori folosind armele pe care acestia le-au utilizat in diverse procese, insa ramane de vazut daca ii va si reusi.

UPDATE: Se pare ca LG a brevetat acest design.