Apple si Samsung convin sa incheie toate procesele in afara SUA

applevssamsung

  Dupa lungi runde de negocieri in ultimele luni de zile, avocatii companiilor Samsung si Apple ai ajuns la un acord privind incheierea disputelor legale in diverse tari din afara SUA. Mai exact, Samsung si Apple au ajuns la un acord pentru a incheia disputele legale din Australia, Japonia, Coreea de Sud, Germania, Olanda, Marea Britanie, Franta si Italia, fara a isi licentia reciproc vreunul dintre brevetele de inventie pe care se acuza reciproc de incalcare.

Apple and Samsung have agreed to drop all litigation between the two companies outside the United States. This agreement does not involve any licensing arrangements, and the companies are continuing to pursue the existing cases in U.S. courts.

  Nu se stie daca vreuna dintre companii va plati vreo suma de bani celeilalte in baza acestui acord, insa procesele din SUA isi vor urma cursul normal, cel putin deocamdata. Acordul incheiat intre cele doua companii reprezinta un mare, mare pas inainte facut de catre ele pentru intrarea in normalitate si este extrem de benefic pentru utilizatori, asa ca ramane de vazut cand se va lua o decizie similara pentru disputele legale din SUA.