iPhone 6 – problemele de fabricare ale ecranului nu vor afecta vanzarile initiale

iPhone 6 asamblat - iDevice.ro

  Saptamana trecuta am aflat ca Apple ar fi schimbat in ultimul moment o specificatie a ecranului iPhone 6, iar partenerii sai au fost nevoiti sa opreasca, sa modifice si apoi sa reinceapa productia acestei componente pentru terminal. Desi atunci s-a spus ca numarul initial de terminale disponibile pentru vanzare in weekend-ul lansarii ar putea fi insuficient pentru a acoperi cererea de pe piata, analistii americani sustin ca vanzarile initiale ale iPhone 6 nu vor fi afectate de aceasta problema.

This sounds like a typical late-in-the-game supply chain story that turns out to have no impact on launch dates or devices sales. We believe that initial supply could be slowed somewhat if there is any truth to this but we doubt that iPhone unit volumes in the fall are likely to be impacted.

  Mai mult decat atat, sansele ca lansarea iPhone 6 sa fie amanata de catre compania Apple din cauza acestei probleme sunt minime, asa ca ar trebui sa putem cimpara terminalul fara probleme din orice tara in care el va fi vandut. Apple se pregateste sa prezinte iPhone 6 in cursul zilei de 9 septembrie, lansarea oficiala putand avea loc 10 zile mai tarziu, pe data de 19 septembrie, dar intr-un numar limitat de tari.

3 COMENTARII

  1. In fiecare an aceleasi zvonuri ca nu termina telefonul la timp, ca o sa aiba probleme etc. si tot asa in fiecare an la lansare se vand o groaza.
    Probleme o sa aiba toate, ca asa e la Apple.
    Am un iPhone 5s si iarasi a aparut, asa frumos, mult iubita ingalbenire a ecranului …

  2. @Romeo: esti fericit doar cu ingalbenirea, zi mersi ca nu s-a desprins si sa stai 15 zile pentru un swap dupa service-ul unui iubit operator…