iPhone 6 – prezentarea din 9 septembrie a unor modele cu ecrane mari este confirmata de noi surse

iPhone 6 concept iulie - iDevice.ro 8

  Cu doar cateva ore in urma v-am spus ca Apple va prezenta iPhone 6 pe data de 9 septembrie 2014 in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in Moscone Center West, San Francisco. Data a fost dezvaluita de catre o publicatie americana cu surse in interiorul companiei Apple, iar acum alte doua publicatii americane confirma exact aceeasi data pentru prezentarea iPhone 6, deci este cat se poate de clar ca terminalul isi va face aparitia atunci.

  Interesant este ca ambele publicatii sustin ca Apple va lansa multiple modele ale iPhone 6 cu ecrane mai mari de 4 inch, deci ne putem astepta ca atat iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, cat si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sa isi faca apritia. Pe de alta parte, zvonurile recente privind amanarea producerii iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar putea sugera ideea ca Apple ar putea lansa o versiune din plastic a iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, asa ca ramane de vazut.

  Apple va trimite invitatii pentru evenimentul de prezentare al iPhone 6 din 9 septembrie cu aproximativ 10 zile inaintea organizarii sale.

8 COMENTARII

  1. Iarăși plastic? Și dacă nu mi-l place pe cel cu ecran de 5,5 inchi și nu îmi place nici “plasticul” atunci…… rămân la …. ce dețin acum! (din păcate) :((((( Știu că e un zvon și sper să rămână așa!

  2. Un telefon de 5,5″ este o porcarie. Sper din inima sa aibe aceleasi specificatii, doar ecranul fiind singura diferenta.