iPad Pro cu ecran de 12.9 urmeaza sa fie lansata la inceputul anului 2015

iPad Pro iOS 8 concept - iDevice.ro

  iPad Pro este o tableta cu ecran de 12.9 inch pe care compania Apple o are in proces de dezvoltare de aproximativ un an de zile in cadrul laboratoarelor sale, iar la inceputul anului viitor ea ar fi pregatita pentru lansarea oficiala. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, partenerii companiei Apple care produc actualele tablete iPad ar fi fost notificati de catre compania americana sa adune componente in vederea initierii productiei nouli produs.

Apple Inc. (AAPL)’s suppliers are preparing to manufacture the company’s largest-ever iPad, with production scheduled to commence by the first quarter of next year, according to people with knowledge of the matter… The new iPad will have a screen measuring 12.9 inches diagonally, said the people, who asked not to be identified because the details aren’t public.

  Productia se va desfasura pe parcursul catorva luni de zile, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc la inceputul anului viitor, la doar cateva luni distanta de lansarea iPad Air 2. Aceasta nu este prima oara cand vedem zvonuri de acest gen cu privire la lansarea iPad Pro de catre compania Apple si probabil nu va fi ultima, insa informatia aceasta vine de la o publicatie cu surse de incredere, asa ca ne putem astepta la aparitia iPad pro la inceputul anului viitor.