iPhone 6 – in ce tari va fi lansat ?

  Cu aproape un an de zile in urma compania Apple organiza o conferinta in care prezenta oficial iPhone 5S si iPhone 5C lumii intregi, anuntand si tarile in care va pune dispozitivul in vanzare. In imaginea de mai sus puteti vedea cele 9 tari in care ambele terminale au fost puse in vanzare pe 20 septembrie, ele fiind: Australia, Canada, China, Franta, Germania, Japonia, Marea Britanie, Singapore si SUA.

  Pentru anul acesta compania Apple pregateste o lansare a iPhone 6 care va fi cel putin la fel de mare si care ar urma sa aiba loc pe data de 19 septembrie, in cel putin aceleasi noua tari. Veti putea cumpara iPhone 6 din Australia, Canada, China, Franta, Germania, Japonia, Marea Britanie, Singapore si SUA incepand cu 19 septembrie, daca aceasta va fi data de lansare, insa Apple ar putea decide sa mai includa o tara in lista.

  Hong Kong, Italia, Spania si alte cateva tari si-ar putea face foarte usor loc in aceasta lista, asa ca ramane de vazut daca Apple va avea indeajuns de multe unitati pentru ele.