Apple: Ne-am dori sa va putem spune mai multe.

  In aceasta seara compania Apple a trimis invitatia de mai sus catorva mii de jurnalisti din intreaga lume, chemandu-i in Cupertino pentru a asista la prezentarea iPhone 6, iPhone 6L si iWatch in locatia in care primul Mac a fost prezentat cu 30 de ani in urma. Pentru acest eveniment Apple a construit inclusiv o cladire alba de trei etaje despre care nimeni nu stie nimic 100% sigur deocamdata, dar despre care se speculeaza ca ar fi pregatita pentru un concert sau pentru testarea produselor.

  Revenind totusi la invitatie, puteti observa ca Apple incearca sa ne sugereze faptul ca se pregateste sa lanseze produse cu design simplu, clar, clasic, iar un manual de utilizare pentru iPhone 6 aparut saptamana aceasta ne sugerea exact acelasi lucru. Utilizarea motto-ului Ne-am dori sa va putem spune mai multe. ne da de inteles ca Apple ar putea extinde disponibilitatea Siri la noi produse, ca ar putea oferi functii noi pentru asistentul sau, sau poate ca va lansa servicii noi, similare.

  Spre deosebire de anii trecuti, compania Apple ne ofera o invitatie extrem de simpla fara prea multe indicii cu privire la ceea ce urmeaza sa prezinte si nu, prezenta celor doua cifre 9 nu sugereaza lansarea a doua terminale iPhone 6.

  Voi ce surprize credeti ca are Apple pregatite ?