iPhone 6 – cand va initia Apple sesiunea de precomenzi ?

  iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie impreuna cu iPhone 6L si iWatch, iar lansarea ar putea avea loc pe data de 19 septembrie, cel putin pentru o parte dintre aceste produse. Urmand traditia anilor trecut, dar facand totusi abstractie de faptul ca imaginea de mai sus este cel mai probabil falsa, Apple ar trebui sa initieze o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 pe data de 12 septembrie.

  In trecut Apple a initiat sesiuni de precomenzi pentru noile iPhone-uri in vinerea din saptamana prezentarii, iar data de 12 septembrie este exact o zi de vineri. Anul trecut cei de la Apple au oferit precomenzi pentru iPhone 5S si iPhone 5C intr-un numar limitat de tari, niciuna din Europa, iar anul acesta nimeni nu stie cum vor sta lucrurile si probabil totul va depinde de stocurile pe care le au cei din Cupertino.

  Totusi, daca Apple va permite inregistrarea de precomenzi pentru iPhone 6 si in Europa, atunci data de 12 septembrie pare cea mai sigura, insa exista sansa ca o data ulterioara din saptamana lansarii sa fie aleasa.