Angry Birds Stella este prezentat intr-un nou gameplay trailer (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rKA_QJUWP3w&w=580&h=370]

  Angry Birds Stella este un nou joc din seria Angry Birds dezvoltat de catre compania Rovio pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el urmand a fi lansat in App Store in data de 4 septembrie a acestui an. Dupa cum probabil va imaginati deja, jocul Angry Birds Stella va avea in centru un personaj care poarta numele Stella, el fiind ajutat pe intregul parcurs al gameplay-ului de o serie de prieteni pe care ii puteti vedea si in gameplay trailerul de mai sus.

Angry Birds Stella opens up an exciting new chapter in the Angry Birds universe with a new flock of fierce friends. Stella, Poppy, Willow, Dahlia and Luca share a common love for adventure and fun, but as in the real world, their colorful personalities sometimes clash! Still, they pull together to find creative and fun solutions to their problems.

  Prin Angry Birds Stella cei de la Rovio incearca sa pastreze stilul de joc pe care il cunoasteti si il iubiti din seria Angry Birds, oferind totusi o serie de modificari menite sa simplifice procesul de distrugere a porcusorilor si a structurilor care ii protejeaza. Angry Birds Stella va fi lansat saptamana viitoare, pe 4 septembrie, in format universal in App Store-ul companiei Apple, insa deocamdata nu stim la ce pret.