iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – carcasa este prezentata si masurata in noi imagini

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, sau iPhone 6L, ar trebui sa fie prezentat pe 9 septembrie impreuna cu iPhone 6 si iWatch, iar astazi ii vedem din nou intreaga carcasa argintie prezentata in imagini. Dupa cum puteti vedea, carcasa este si masurata pentru a ne putea face o idee in legatura cu lungimea sa, zvonuri aparute pana acum sugerand faptul ca ea are 158 mm lungime, iar imaginea de mai sus demonstreaza ca informatia ar fi adevarata.

  Desi imagini similare am vazut multumita machetelor aparute in ultimele luni pe internet, carcasa din acest articol pare a fi una preluata dintr-o linie de productie a iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, finisajele sale fiind net superioare celor vizibile in machete. Partea si mai interesanta este ca marginile despartitoare ale carcasei par a fi mult mai subtile decat in imaginile machetelor, asa ca in realitate terminalul ar putea arata mult mai bine decat v-ati fi imaginat.

15 COMENTARII

  1. Da, si eu la fel. Iphone 5s are design-ul mai frumos, chiar nu pot sa trec la ceva mai urat cu toate ca ar avea alte avantaje, gen display mai mare.

  2. Iata ca apar si adeptii displayurilor mai mari si renunta la falsa obiectie in favoarea unui intreg premium decent ca dimensiune – Iphone 5S…
    Exact cum comentam acum cateva zile – Reminder “din peste 100 de clienti cati am cu Iphone 5S, nu cunosc macar unul care sa-si doreasca un telefon mai mare…”

  3. ”E urata” carcasa dar oricum o sa vi-l luati toti..asa ca..
    Adevarul este ca nici mie nu-mi place noul backcase, mi-as fi dorit sa aiba acelasi design cu al lui i5 sau i5s, cu ecran mai mare evident.

  4. este oribil daca va fi mai mare decat note3. chiar tu zaone ziceai ca este penibil sa ti la ureche un telefon de dimensiunile note 3. acesta cum va fi ?

  5. dupa o transpunere la cele 3 imagini masurate, da acelasi rezultat: 162.

    [url=http://postimg.org/image/bq8djtkv9/][img]http://s26.postimg.org/bq8djtkv9/i_Phone_6_cu_ecran_de_5_5_inch_carcasa_i_Device_ro.jpg[/img][/url]

  6. Nu mi se pare ca arata a Samsung, dar oricum design-ul e nasol (chiar si in prezentarea oficiala in care va aparea sters, lucios, spalat, curatat, s.a.m.d.); in cazul asta M8 sau Z2 (ca Z3 inca n-a aparut, da’ si cand o va face!) ii da na! na! la fund la design. i4 a fost cu mult inaintea vremurilor lui (la design ma refer) atunci cand a aparut, 5-ul a fost (doar) frumos, iar daca asta va fi intr-adevar 6-le nu e decat un telefon banal, subtire si cu ecran mare (eu as spune urias la 5.5 inch), dar daca ma gandesc mai bine filmul asta ruleaza demult (adica telefoane mari, subtiri si cu design de kkt), de vreo doi ani, parca…
    Concluzionand, daca i4 a fost exceptional, i5 frumos, iar i6 banal, ma intreb cum va arata i7? Nici nu vreau sa ma gandesc…

  7. Nu zic ca nu îmi place design-ul iPhone 6, il ador si ca nu il voi achiziționa dar părerea mea este ca iPhone 5S are un design mai frumos. Astept prezentarea sa vad cum va arată pe space grey

  8. Iphone 6, cu ecran de 5.5 se vinde cu geanta pentru transport inclusa in pret! :))
    Era mult mai bine sa lanseze iphone 6 in 2015. 5S este inca destul de competitiv, si ar fi avut timp cei de la Apple, sa dezvolte un telefon foarte bun si un soft pe masura.
    Cu graba de a lansa 2 telefoane / an se sare peste multe teste si optimizari. Deja idevice-urile nu mai au un soft superstabil cum era pana acum, iar problemele hard s-au inmultit, de asemenea.