iPhone 6 vs Samsung Galaxy Alpha – comparatia design-ului (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KGHGWMje30E&w=580&h=370]

  iPhone 6 si Samsung Galaxy Alpha sunt cei doi “titani” care se vor lupta in aceasta toamna pentru atentia consumatorilor, compania Samsung lansandu-si dispozitivul recent pe piata special pentru a concura cu viitorul smartphone Apple. Desi in cazul iPhone 6 vorbim despre o clona asamblata folosind doar piese preluate din diverse fabrici ale partenerilor Apple, sansele ca dispozitivul real sa fie cu mult diferit sunt foarte mici in momentul de fata.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Alpha – comparatia clonelor

  In cazul compararii iPhone 6 cu Samsung Galaxy Alpha vorbim despre o diferenta foarte mica in ceea ce priveste dimensiunile terminalelor, insa acest lucru era de asteptat avand in vedere ca ambele sunt echipate cu ecrane de 4.7 inch. Chiar si asa, in ceea ce priveste design-ul, pot spune ca iPhone 6 pare ceva mai atragator decat cel Samsung Galaxy Alpha si asta desi nu sunt un mare fan al carcasei concepute de catre Apple pentru noul sau smartphone.

  Desi Samsung a preluat o parte din design-ul iPhone-urilor in Samsung Galaxy Alpha, utilizarea aceleiasi carcase din plastic nu este o decizie chiar atat de grozava, insa folosirea altui material probabil ar fi crescut simtitor costurile de productie.