Prima Pagina aplicatii Don’t Scroll to Top dezactiveaza una dintre importantele functii ale iOS

Don’t Scroll to Top dezactiveaza una dintre importantele functii ale iOS

Cydia

  Don’t Scroll to Top este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem dezactiva una dintre vechile si utilele functii ale iOS-ului. Mai exact, tweak-ul dezactiveaza functia care in momentul apasarii status bar-ului face scroll automat la partea de inceput a unei pagini web sau a unei pagini cu informatii vizibila intr-o aplicatie, eliminand necesitatea de a mai face scroll prin pagina.

  Don’t Scroll to Top are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS si el este util in situatia in care doriti sa folositi acest gest cu Activator pentru a actiona o alta functie a iOS-ului. Don’t Scroll to Top este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • marian

    Nu vad utilitatea eliminarii acestei functii “Scroll to Top”, ba chiar as fi dorit sa scoata cineva un tweak daca nu era deja implementata nativ.

    Mai ramane sa scoata cineva un tweak sa elimine functia previos prin swipe de la dreapta la stanga a paginii web in Safari.