Prima Pagina Apple Cheltuielile Apple indica investitii importante pentru lansarea iWatch

Cheltuielile Apple indica investitii importante pentru lansarea iWatch

  Pentru inceputul anului viitor Apple preconizeaza ca va cheltui cu peste 60% mai multi bani pe cercetare si dezvoltare decat in perioada dinaintea lansarii primului iPod, iar atunci ar trebui sa vedem noul iWatch. Gaficul de mai sus prezinta cheltuielile companiei Apple privind cercetarea si dezvoltarea in ultimii ani si observati ca inaintea lansarii unui produs nou important, cei din Cupertino au investit sume serioase de bani in acest segment.

  Cu iWatch lucrurile sunt mai diferite ca oricand, sumele cheltuite pentru dezvoltarea acestui produs, dar si a iPhone 6, sunt aproape duble fata de cele investite la inceputul acestui an in acelasi segment. Acest lucru sugereaza faptul ca Apple urmeaza sa implementeze o gama de tehnologii noi in produsele care vor fi lansate toamna aceasta pe piata, iar pentru ele s-au investit cei mai multi bani de pana acum, asa ca Apple are nevoie de o lansare puternica.

  • Sebastian

    Până acum toate articolele ziceau că se lansează în septembrie acum la anu? Se fac 4 ani de iWatch îndată :))

  • Ionel CRACIUNEL

    SEBASTIAN: E un vis… compromis:)) Dar acum sa fim seriosi, nici un ceas lansat de competitie nu a miscat masele. poate pebble putin si personal moto360, dar prea putin incat sa dau mai mult decat un search pe google (bani nici macar 200 ron). Deci sa stea si 7 ani dar cand ies cu el pe piata sa fie o imbunatire reala a vietii, adica uite cazul meu: dupa ce alerg ma uit pe runtastic intru pe heart beat etc… Pai ce super ar fi sa am toate astea in mod nativ la mana si pe intelesul omului. Te salut Sebastian… pe 2016! =))