Microsoft ataca Siri intr-un nou spot publicitar pentru promovarea Windows Phone Cortana (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nRV76VbTq-8&w=580&h=370]

  Windows Phone Cortana este un asistent personal virtual lansat de catre compania Microsoft in Windows Phone 8 pentru a concura cu Siri si Google Now disponibile in iOS si Android OS. Intr- incercare de a promova noul HTC One M8 cu Windows Phone, cei de la Microsoft au publicat spotul publicitar de mai sus in care compara asistentul persona Siri cu Windows Phone Cortana disponibil si in terminalul celor de la HTC.

  In spot cei de la Microsoft evidentiaza cateva beneficii pe care Cortana si HTC One M8 le au in fata Siri si iPhone 5S, posibilitatea de a oferi directii in baza calendarului si a informatiilor din trafic si difuzoarele duble frontale fiind aduse in prim-plan. Clipul video in sine nu este extrem de convingator pentru un utilizator care nu este hotarat ce platforma sa aleaga, insa cei de la Microsoft continua sa isi promoveze sistemul de operare.

11 COMENTARII

  1. Nu ironizeaza doar Siri, ci si iPhone. Ca are doar un singur difuzor… Adevarul e ca e putin cam rusinos, in secolul 21, smartphone de 700€ si nu au putut sa puna 2 difuzoare.

  2. Eu nu ascult artisti cu nume de mezeluri. Ai auzit si tu macar de stereo? Sau la tine in sat inca nu a ajuns vestea? Mai uita-te si tu pe site-uri de tehnologie, nu mai sta toata ziua pe ulita cu Salam al tau in casti.

  3. Dc ai nevoie de 2 difuzoare?dc ai nevoie de 2 gb ram?dc ai nevoie de ecran full hd?dc ai nevoie de tot felul de senzori?

    Dc mai cumperi ultimul model de Iphone daca iti ofera ce iti ofera si ala de acum 3 ani?

    Se cheama evolutie @Gabi,trebuie sa fie cv diferit fata de modelul precedent,nu doar optimizare din software si gata,avem un nou telefon….

  4. @EuGeorge, perfect adevarat. Se numeste evolutie, dar @Gabi nu stie ce e aia. Concluzia pe care a tras-o el din articol si din video, a fost Salam al lui. Es pentru asta si-a luat iPhone, daca are, sa asculte manele la casti cand merge in club.

  5. Din punctul meu de vedere nu cred ca 2 difuzoare ar face o mare diferenta, avand in vedere ca in realitate nu te poti bucura de stereofonie atunci cand cele 2 difuzoare sunt apropiate cum e in cazul telefonului, dar sa faca un difuzor mai performant cu sunet mai clar, puternic in limita bunului simt, fara vibratii la volum mare si eventual sa includa si niste basi (nu woofer sau subwoofer), ar fi un lucru notabil.

  6. Ha! Ha! Foarte amuzant, Microsoft. Am remarcat si eu Marius Penteliuc. Doar ca sa convinga multimea cat de uimitoare pare vocea asistentului virtual de pe Windows phone, in comparatie cu Siri.
    Sunt curios ce spoturi publicitare o sa mai introduca dupa lansarea noului iPhone. Si nu ma incanta cu nimic introducerea comenzilor in Cortana de genul: imita animalele sau un anumit personaj. Nu mai stiu cum sa-si evidentieze compania. Asta e parerea mea.

  7. E amuzant cum compara siri de la ios 6 cu o cortana de prin 2015-2016 (in realitate nu vorbeste asa fluent, se vede ca e “tânara”, are nevoie de updateuri multe. Am testat)

  8. Spune-ti voi ce vreti dar apple poate fii ironizata fara probleme din cauza a ce au scos si mai ales din cauza la ce urmeaza sa scoata…….serios acum , trebuie sa le spuna cineva ca suntem in 2014.
    Ideea e ca la cati bani dau pe toate idevice-urile mele nu prea ma mai multumesc si m-am cam saturat sa dau bani pe acelasi lucru :(.