COSMOTE CLUB – o noua sursa de DIVERTISMENT de la COSMOTE Romania

4

  COSMOTE CLUB este un nou serviciu mobil de divertisment lansat de catre COSMOTE Romania pentru clientii sai, el oferind diferite tipuri de continut ce poate fi accesata in baza unor abonamente saptamanale. COSMOTE CLUB le ofera celor interesati posibilitatea de a primi saptamanal continut despre: Jocuri, Horoscop, Stiri si Stiri Sportive, fiecare dintre aceste tipuri de continut fiind disponibil pentru un abonament saptamanal de 1€ pentru abonati sau 0.80€ pentru posesorii de cartele preplatite.

  COSMOTE CLUB are disponibila si o aplicatie pentru Android, iar pentru fiecare tip de continut vor fi livrate zilnic mesaje prin SMS, iar toti utilizatorii vor primi vouchere saptamanale care prin cumulare vor putea fi utilizate pentru a solicita diverse produse ale COSMOTE. Detalii suplimentare despre noul serviciu COSMOTE CLUB aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Serviciul COSMOTE CLUB, o nouă propunere de divertisment de la COSMOTE România

              București, 3 septembrie 2014

Utilizatorii de telefonie mobilă caută în permanență surse de divertisment și informații de actualitate. Pentru a veni în întâmpinarea lor, COSMOTE România lansează COSMOTE CLUB, un serviciu mobil creat pentru a oferi diferite tipuri de conținut ușor de accesat, bazat pe abonamente săptămânale.

COSMOTE CLUB oferă patru tipuri de conținut diferite: Jocuri, Horoscop, Știri și Știri Sportive, fiecare disponibil la un preț de 0,99 Euro/săptămână (TVA inclus) pentru abonați sau 0,80 Euro credit/săptămână pentru utilizatorii de cartelă preplătită, clienții primind acces gratuit 7 zile pentru fiecare primă activare a oricărui serviciu.

 „Oamenii petrec mult timp deplasându-se dintr-un loc în altul, citind cele mai importante știri sau jucând diferite jocuri pe telefonul mobil. Aducem un serviciu de divertisment mobil care este perfect pentru diferite tipuri de clienți, de la fani ai jocurilor până la iubitori ai sportului sau oameni care au nevoie de principalele știri generale ale zilei”, a declarat Gabriel Ioniță, Director Managementul Produsului România, Romtelecom și COSMOTE România.

Clienții COSMOTE care aleg serviciul Jocuri se pot bucura de diverse modalități de a-și petrece timpul în cadrul aplicației COSMOTE CLUB (disponibilă în Play Store) sau prin SMS. Clienții care aleg serviciul Horoscop vor primi zilnic prin SMS predicții pentru zodia aleasă, în timp ce abonații la secțiunea Știri sau Știri Sportive vor primi 1-2 SMS-uri zilnice cu cele mai importante titluri ale zilei pentru fiecare dintre cele două servicii.

În plus, clienții care utilizează COSMOTE CLUB vor primi 1 voucher/săptămână pentru fiecare serviciu pe care l-au activat. Abonații la serviciul Jocuri vor avea posibilitatea să primească vouchere suplimentare pentru activitatea lor în cadrul serviciului, astfel: în funcție de numărul de puncte acumulat în cadrul jocurilor timp de o săptămână, fiecare abonat activ va fi inclus în clasamentul general saptămânal al jucătorilor. Locul pe care se va situa îi va aduce acestuia un anumit număr de vouchere.

Voucherele acumulate din abonamente și primite în cadrul serviciului Jocuri vor putea fi utilizate în orice moment pentru a solicita diferite produse, precum telefoane și accesorii pentru dispozitive mobile, accesând pagina COSMOTE CLUB sau aplicația mobilă COSMOTE CLUB.

Abonarea la unul sau mai multe servicii se face printr-un SMS gratuit ce conține un cuvânt cheie, în funcție de serviciul ales (“A JOC”, “A HOROSCOP”, “A STIRI” sau “A SPORT”), trimis la 2582, sau prin accesarea opțiunii COSMOTE CLUB din meniul USSD *100#. Abonarea la serviciul Jocuri se poate face și din aplicația mobilă COSMOTE CLUB. După primele 7 zile de acces gratuit, clienții care nu doresc să continue utilizarea serviciului activat trebuie să se dezaboneze prin trimiterea unui SMS gratuit la 2582 cu textul “D JOC”, “D HOROSCOP”, “D STIRI” sau “D SPORT”, în funcție de serviciul ales.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro/club-cosmote