EVA LONGORIA sustine ca angajatii unui Apple Store au incalcat politicile Apple privind protejarea intimitatii

  EVA LONGORIA este una dintre cele mai cunoscute vedete ale Americii, iar intr-un interviu acordat unei televiziuni din SUA ea a declarat ca angajatii unui Apple Store din Texas nu au respectat politicile Apple in ceea ce priveste protejarea intimitatii sale. Mai exact, actrita sustine ca diversi angajati ai Apple Store-urilor din Texas au preluat datele sale de contact din profilul sau de client din sistemul Apple si au folosit acele date pentru a o contacta fara acordul ei.

I’ve had a lot of problems of people breaking into my email. Not hacked, just go get it from the stores and I had a big problem with that. Yeah. ‘I made a dress I want to send it to you, I work at the Apple Store here in San Antonio’ and I’m like… what? Did someone give out my email? Or my phone! ‘I saw your phone number from your profile, I just wanted to call and say hi I’m a fan.’ …There are a lot of privacy issues.

  Vedeta sustine ca a fost contactata pe adresa sa de email si a fost sunata de multiple persoane, angajati ai Apple Store-urilor si nu numai, care doreau doar sa isi exprime admiratia sau sa ii trimita cadouri. Avand in vedere ca Longoria nu si-a dat acordul pentru preluarea acestor date de catre persoane, este de inteles de ce este suparata pe angajatii companiei Apple pentru acest gen de probleme, cei din Cupertino evitand totusi sa comenteze comportamentul angajatilor din Texas.

  Desi pentru Apple vorbim despre o noua problema importanta, realitatea este ca nu doar cei din Cupertino sunt afectati de asemenea lucruri.