iOS 8 GM – finalul testarii beta si lansarea versiunii finale

8

  iOS 8 beta 5 a fost lansat la inceputul acestei luni si dupa cum si-au imaginat deja unii dintre voi, iOS 8 beta 6 nu va mai fi vreodata publicat de catre Apple. Avand in vedere ca Apple a anuntat conferinta din 9 septembrie pentru a prezenta iPhone 6 si iWatch inca de saptamana trecuta, este cat se poate de clar ca in acea zi va oferi dezvoltatorilor de aplicatii si iOS 8 GM impreuna cu toate functiile noi care au fost prezentate la WWDC 2014 si cele care vor mai fi prezentate acum.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

  Perioada de testare beta a iOS 8 s-a incheiat si iOS 8 GM va fi practic versiunea finala a sistemului de operare, ea fiind oferita dezvoltatorilor din 9 septembrie pentru a-si putea pregati aplicatiile pentru lansarea publica a iOS 8. V-am spus deja ca aceasta lansare ar putea avea loc pe data de 17 septembrie, cu 2 zile inainte de lansarea iPhone 6, insa Apple poate modifica data cu 1 sau doua zile, insa nu mai mult.

  Din pacate sunt sanse minime ca iOS 8 GM sa poata fi instalat prin OTA Update de catre cei care au deja iOS 8 beta 5, sau o versiune anterioara in iDevice-uri, insa partea buna este ca pentru acest build Apple va ridica restrictiile privind instalarea. Avand in vedere ca iOS 8 GM este practic versiunea finala a iOS, build-ul ar trebui sa vina fara o data de expirare, deci teoretic ar trebui sa il puteti utiliza fara probleme oricat doriti.