iOS 8 GM – finalul testarii beta si lansarea versiunii finale

  iOS 8 beta 5 a fost lansat la inceputul acestei luni si dupa cum si-au imaginat deja unii dintre voi, iOS 8 beta 6 nu va mai fi vreodata publicat de catre Apple. Avand in vedere ca Apple a anuntat conferinta din 9 septembrie pentru a prezenta iPhone 6 si iWatch inca de saptamana trecuta, este cat se poate de clar ca in acea zi va oferi dezvoltatorilor de aplicatii si iOS 8 GM impreuna cu toate functiile noi care au fost prezentate la WWDC 2014 si cele care vor mai fi prezentate acum.

  Perioada de testare beta a iOS 8 s-a incheiat si iOS 8 GM va fi practic versiunea finala a sistemului de operare, ea fiind oferita dezvoltatorilor din 9 septembrie pentru a-si putea pregati aplicatiile pentru lansarea publica a iOS 8. V-am spus deja ca aceasta lansare ar putea avea loc pe data de 17 septembrie, cu 2 zile inainte de lansarea iPhone 6, insa Apple poate modifica data cu 1 sau doua zile, insa nu mai mult.

  Din pacate sunt sanse minime ca iOS 8 GM sa poata fi instalat prin OTA Update de catre cei care au deja iOS 8 beta 5, sau o versiune anterioara in iDevice-uri, insa partea buna este ca pentru acest build Apple va ridica restrictiile privind instalarea. Avand in vedere ca iOS 8 GM este practic versiunea finala a iOS, build-ul ar trebui sa vina fara o data de expirare, deci teoretic ar trebui sa il puteti utiliza fara probleme oricat doriti.

8 COMENTARII