Prima Pagina aplicatii Nokia HERE Maps pentru iOS va reveni in App Store in cursul...

Nokia HERE Maps pentru iOS va reveni in App Store in cursul acestui an

Nokia Here - iDevice.ro

  Nokia HERE Maps pentru iPhone a fost retrasa din App Store in cursul acestui an de catre compania Nokia, ea fiind nemultumita de unele reguli impuse de catre compania Apple pentru aplicatiile publicate in magazinul sau. Trecand aparent peste acest inconvenient, cei de la Nokia se pregatesc sa relanseze Nokia HERE Maps in App Store in cursul acestui an, iar partea cea mai interesanta este ca  aplicatia si functia sa de navigare offline va fi disponibila GRATUIT pentru noi.

  Cei de la Nokia sustin ca nu intentioneaza a monetizeze suita HERE Maps dupa lansarea pentru platforma iOS, ci doar incearca sa ofere o alternativa viabila pentru Google Maps si Apple Maps. Avand in vedere ca acest lucru pare greu de crezut, ne putem astepta ca Nokia sa ceara la un moment dat bani pentru anumite functii sau harti ce pot fi descarcate din serverele sale, insa pana atunci poate Apple si Google vor oferi solutii similare eficiente de navigatie offline.

 • geonyy

  Mi se pare o suita tot atât de proasta precum Apple Maps si cu mult sub Google Maps

 • Daniel

  Here maps si o baterie aproximativ egala cu a telef meu Nokia 1520 si m-au castigat ca potential client al iphone-ului

 • KlaudiNhO

  Adica niciodata …

 • Daniel

  @geonny cand vei folosi constant suita Nokia maps atunci poate vei spune o părere pertinenta. Fiind posesor de Nokia si folosind constant gps-ul si serviciile aferente de căutare si transport ma fac sa cred ca vorbesti in totala necunostinta de cauza.

 • NicKel

  ideal ar fi ca la relansare sa dea gratis si hartile pentru navigare offline… dar cred ca e doar un vis frumos