Samsung a folosit un posesor de iPhone pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge

  Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge au fost prezentate in cursul acestei seri de catre compania Samsung, iar pe scena evenimentului a fost prezenta si Rachel Riley, o moderatoare TV din Marea Britanie. Desi ea a facut parte din echipa care a prezentat noile terminale si specificatiile lor, Rachel Riley este posesoare de iPhone, ea utilizand, cel mai probabil, un terminal iPhone pentru a utiliza reteaua de socializare Twitter si pentru a interactiona cu fanii.

  Aceasta nu este prima oara cand Samsung face gafe de acest gen, dar macar acum nu a prezentat-o pe Rachel Riley ca o posesoare de terminale Samsung.

7 COMENTARII

 1. Chiar si tweetul dat ieri de Rachel, este tot prin Tweetbot for iOS. Si mie imi place foarte mult clientul asta de Twitter, isi merita oricand banii.

 2. Va dati seama ca e penibil ce faceti nu?!!!
  Si eu sunt in caruta apple dar mi se pare aiurea cand vad comentarii de genul asta……pentru mine samsung nu exista si punct , pot scoate ei ce vor ca tot nu am sa dau nici doi bani. Nu pentru ca e samsung sau pentru ca sunt eu fan apple , doar pentru ca toate produsele lor dupa doar cateva luni incep sa faca pe nebunele si spun asta pentru ca am vazut chiar eu cu ochii mei foarte multe cazuri…..

 3. @Vlad,la o prezentare,acolo in sala merge lumea cu portabile,e evident ca optiunile sunt pc sau mac.. Cat despre doamna despre care se face referire in articol eu nu cred ca daca prezinta un nou model samsung,ea e obligata ca in privat sa foloseasca doar produse samsung.. doamne ce gandire au unii.. Adica cel care prezinta noua serie de BMW seria 7 trebuie obligatoriu sa aibe BMW seria7 sau mai mult decat atat,dupa gandirea lui @Vlad si cei prezenti in sala in momentul prezentarii trebuie sa aibe in parcare BMW.. In concluzie vreau sa zic ca si eu am iPhone,sunt fan al produselor apple dar nici chiar in halul asta…

 4. @lex:nu este obligata in particular sa foloseasca un samsung, insa este o greseala fundamentala in marketing sa pui pe cineva sa promoveze un produs in care nu crede cu tarie.
  Nu poti promova eficient si implicit, sa vinzi un produs sau serviciu in care nu crezi. Cel putin nu o faci super eficient, asa cum o cere piata in ziua de astazi. Cum naiba sa se transforme Samsung intr un brand cu astfel de practici? Samsung este doar o marfa, care se impune pe piata, nu in ultimul rand, prin pretul scazut comparativ cu al concurentei. Spre deosebire, Apple este un brand, care se remarca prin promisiunea pe care a facut o (cel putin in cazul cand traia Jobs). Si stii care este unul din avantajele unui brand? Oricat va cere pe produs, se va cumpara. In schimb, restul produselor, marfurile, trebuie sa si ajusteze preturile la conditiile pietei. Fix pix! Evident ca este o greseala uriasa de marketing, tipic Samsung.

 5. @lex . nu ai inteles gluma. e absolut normal ca fiecare participant sa se prezinte cu laptopul sau dispozitivul din dotare. ideal era ca toti sau macar cei din primele randuri sa aiba ultrabookuri samsung.

  iti dai seama ca nici celor de la apple nu le pica bine cand la prezentarea viitorului iphone, cei prezenti sa isi etaleze NOTE-urile :))))