iPad Air 2 – camera mai buna, ecran laminat, Touch ID si nu doar atat

  V-am spus acum mai bine de o ora ca iPad Air 2 ar urma sa fie prezentata de catre compania Apple pe 9 septembrie impreuna cu iPhone 6, iPhone 6 Air si iWatch, tableta urmand a avea un upgrade minor fata iPad Air. In completarea acelor informatii aflam ca in iPad Air 2 Apple va implementa un Touch ID imbunatatit, un ecran complet laminat, o camera tratata cu o substanta anti-reflexie pentru inregistrarea de poze mai bune, un model auriu urmand a fi disponibil pentru cei interesati.

In light of limited development resources and the fact that iPad Air contributes more to Apple’s sales and earnings than iPad mini, we think that only iPad Air 2 will see a major upgrade in specs this year, including anti-reflective coating for the cover lens, full lamination for the touch panel, a gold-colored metal casing, an A8 processor, Touch ID/ fingerprint recognition and an 8-megapixel rear camera. iPad mini may be upgraded with fingerprint recognition, if any.

  Separat de acestea aflam ca iPad Air 2 va avea un chip A8 si o camera de 8 megapixeli, toate aceste informatii fiind practic o confirmare a zvonurilor aparute pe internet cu multe luni de zile in urma. In ceea ce priveste iPad Mini cu Ecran Retina 2, se pare ca Apple ar putea implementa doar un cititor de amprente cu Touch ID, aceasta urmand a fi singura noutate pregatita pentru micuta tableta a celor din Cupertino.

  Laminarea intregului ecran al iPad Air 2 ar fi totusi o problema pentru Apple care ar fi decis sa amane lansarea tabletei pentru luna octombrie, insa aceasta decizie are cel mai probabil alta motivatie. Din moment ce iPhone 6 va fi lansat acum, e normal ca iPad Air 2 sa ajunga pe piata mai tarziu, pentru a crea o pauza intre lansari si a nu aglomera magazinele si lantul de distributie cu doua lansari importante, iPhone 6 atragand cu siguranta toata atentia de la iPad Air 2.