Prima Pagina aplicatii Samsung Galaxy Note 4 si doua functii pe care le-as dori in...

Samsung Galaxy Note 4 si doua functii pe care le-as dori in iPhone si iPad

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Tv7C4e8thv0&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge au fost prezentate ieri de catre compania Samsung la IFA Berlin 2014, iar doua functii ale primului dintre ele as dori sa le vad in iPhone, si chiar in iPad. Prima dintre ele este functia de incarcare rapida a bateriei care permite incarcarea a 50% din baterie in doar 30 de minute, lucru care nu se intampla nici la iPhone si nici la tableta iPad care are nevoie de cateva ore bune pentru incarcare.

  Chiar daca in cazul iPad incarcarea nu se face in fiecare zi, in cazul terminalelor iPhone, care au nevoie de incarcare aproape constanta, o functie de incarcare extrem de rapida a bateriei ar fi ideala. Stiu ca sistemele de acest gen afecteaza bateria in timp, insa avand in vedere ca majoritatea utilizatorilor nu tin un iPhone mai mult de 2 ani de zile, cred ca putini s-ar supara daca la finalul acestei perioade bateria ar necesita schimbata.

  Cea de-a doua functie pe care as dori sa o vad in iPhone, dar mai ales in iPad, este un sistem care permite redimensionarea si repozitionarea aplicatiilor pe ecran. Da, s-a spus ca in iOS 8 Apple ar putea sa ne permita sa utilizam doua aplicatii in acelasi ecran al iPad, insa eu mi-as dori sa pot redimensiona aplicatiile dupa bunul plac si sa le pot pozitiona oricum doresc pe ecran, dar s-ar putea sa fiu nevoit sa raman doar cu dorinta, desi tweak-uri precum Quasar aduc o functionalitate oarecum apropiata.

  Voi ce v-ati dori din aceste terminale implementat in iPhone sau iPad?

 • marius

  Ios-ul este in asa fel construit ca sa il poata utiliza si un copil. Deci jucarii pentru copii mari . conluzii ( niste americani )

 • rundown

  zao, eu incarc iphone-ul meu 5s cu incarcator de ipad de 2 mAh in 30 de minute ajunge la 56% de la 1%. Deci se poate …

 • villman89

  Si eu folosesc tot incarcator de 2 mAh la iphone 5, stiu ca scade durata de viata a bateriei da asta e

 • Mario

  Redimensionarea app este într-adevăr super, se poate pe orice android cu next launcher 3d

 • rundown

  da asa este… se descarca bateria mai repede dar nu prea stau pe-acasa ca sa am rabdare sa se incarce cu cel de 1 mAh…

 • se7en

  Ultra power saving mode

 • marfi

  Ultrapak fast charging este un incarcator care iti incarca iphonul complet in 15 minte. Are 2 variante: de 3000 si 10000 mAj

 • marfi

  Scuze pt mancatul de litere, dar aici scriu in orb

 • Adioff

  Marfi , tu ai scris corect curentul , ceilalti trebuia sa scrie 2 Ah sau 2000 mAh . Daca incarci bateria cu un incarcator cu curent f mare nu inseamna ca el si intra in baterie , telefoanele au un cip power care limiteaza curentul de incarcare , daca tu ii dai bateriei 10 Ah ea explodeaza , sau cip-ul power care limiteaza curentul de incarcare . Curentul de incarcare se regleaza automat in functie de tensiunea , temperaturii si rezistentei interne a bateriei . Deci partea cu incarcatoarele nu e prea adevarata .

 • Strontiu

  Eu as vrea ca iOS sa devina mai stabil, cu mai putine buguri si vulnerabilitati. Nu stiu cate vulnerabilitati are Androidul pentru ca nu am auzit inca de scandaluri internationale in care sa fie implicat Samsung. Deci asta as vrea sa preia de la Samsung, Knox-ul.

 • amfetamin

  Multiple copy-paste sau cum se zice la faza aia,pe acela l-as vrea implementat in iOS 8!

 • amfetamin

  Pe la minutul 2 si 8 secunde începe din clipul de prezentare de mai sus.

 • Hector

  Iphone 4s cu incarcator de 4s mi se incarca de la 1% la 80% undeva in jur de 1h…deci e foarte bine din punctu meu de vedere…de la 1% la 100% cu tel pornit undvea la 2h 2:15min