Samsung Galaxy Note 4 si doua functii pe care le-as dori in iPhone si iPad

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Tv7C4e8thv0&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge au fost prezentate ieri de catre compania Samsung la IFA Berlin 2014, iar doua functii ale primului dintre ele as dori sa le vad in iPhone, si chiar in iPad. Prima dintre ele este functia de incarcare rapida a bateriei care permite incarcarea a 50% din baterie in doar 30 de minute, lucru care nu se intampla nici la iPhone si nici la tableta iPad care are nevoie de cateva ore bune pentru incarcare.

  Chiar daca in cazul iPad incarcarea nu se face in fiecare zi, in cazul terminalelor iPhone, care au nevoie de incarcare aproape constanta, o functie de incarcare extrem de rapida a bateriei ar fi ideala. Stiu ca sistemele de acest gen afecteaza bateria in timp, insa avand in vedere ca majoritatea utilizatorilor nu tin un iPhone mai mult de 2 ani de zile, cred ca putini s-ar supara daca la finalul acestei perioade bateria ar necesita schimbata.

  Cea de-a doua functie pe care as dori sa o vad in iPhone, dar mai ales in iPad, este un sistem care permite redimensionarea si repozitionarea aplicatiilor pe ecran. Da, s-a spus ca in iOS 8 Apple ar putea sa ne permita sa utilizam doua aplicatii in acelasi ecran al iPad, insa eu mi-as dori sa pot redimensiona aplicatiile dupa bunul plac si sa le pot pozitiona oricum doresc pe ecran, dar s-ar putea sa fiu nevoit sa raman doar cu dorinta, desi tweak-uri precum Quasar aduc o functionalitate oarecum apropiata.

  Voi ce v-ati dori din aceste terminale implementat in iPhone sau iPad?