iWatch – incarcare prin inductie, ecran flexibil, sticla de safir, aplicatii dedicate si multe alte surprize

  V-am spus astazi care sunt specificatiile iWatch si faptul ca Apple va implementa tehnologia NFC pentru plati mobile plus un ecran OLED flexibil, insa iata ca aflam in continuare cateva informatii suplimentare. Cei de la New York Times coroboreaza aceste zvonuri si sustin ca iWatch va fi intr-adevar disponibil in doua modele cu dimensiuni separate, el urmand a include si un sistem de incarcare prin inductie, Apple testand initial unul cu incarcare solara.

It has a flexible display panel that is protected by a cover composed of sapphire, a type of tougher glass, they said. The device’s circuit board, which includes its sensors and chips, was described as tiny, about the size of a postage stamp.  For replenishing the battery, the smartwatch will rely on a wireless charging method. Apple had at one point tested solar charging for the watch, but that experiment failed.

  Ecranul flexibil al iWatch va fi protejat de un panou din sticla de safir, iar pe placa de baza a smartwatch-ului vom regasi inclusiv o serie de senzori biometrici. Conform angajatilor Apple, acesti senzori ar mult mai exacti decat cei implementati in produse de acest gen lansate inaintea sa, iWatch urmand a comunica, cu iOS 8 prin intermediul HealthKit pentru a furniza date biometrice catre aplicatia iOS 8 Health.

  iWatch va utiliza noua functie Handoff pentru a comunica, cu iPhone 6 in ideea de a prelua notificari si probabil pentru a trimite mesaje text sau initia/raspunde la apeluri, Apple avand pregatite si alte surprize. Din pacate se pare ca iWatch va fi intr-adevat disponibil abia la inceputul anului viitor deoarece compania Apple nu a finalizat procesul de dezvoltare al noului sau produs, oferind in acelasi timp dezvoltatorilor posibilitatea de a produce aplicatii pentru el.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.