LG G Watch R – specificatii, imagini, pret si detalii despre lansare

  LG G Watch R este un nou smartwatch prezentat de catre compania LG in cadrul IFA Berlin 2014, la doar o zi distanta de prezentarea Samsung Gear S. Pentru ca smartwatch-uri au devenit atat de populare printre producatorii de smartphone-uri, LG nu putea rata ocazia de a a aduce pe piata un nou produs de acest gen, iar spre deosebire de Samsung a ales sa utilizeze un ecran circular in noul sau ceas destept.

LG G Watch R specificatii

  LG G Watch R vine echipat cu un ecran OLED de 1.3 inch, functioneaza in baza sistemului de operare Android Wear, are 512 MB RAM, GPS, motor vibrator, un microfon si un procesor Qualcomm destul de potent. Combinand totul cu o baterie de 410 mAh, ceasul ar trebui sa functioneze fara probleme timp de 2 zile la o singura incarcare, insa desigur ca totul depinde de modul in care il utilizati in conexiune cu vreun smartphone Android compatibil.

  Pe partea biometrica vorbim despre un senzor pentru masurarea pulsului inimii si pentru cei carora le plac calatoriile in aer liber exista un barometru care va poate oferi o multitudine de informatii privind starea vremii. LG G Watch R va fi lansat pe piata in luna octombrie a acestui an la un pret similar cu cel al LG G Watch.

2 COMENTARII