Prima Pagina Apple iPhone 6 – impresionanta cladire construita de catre Apple si posibila sa...

iPhone 6 – impresionanta cladire construita de catre Apple si posibila sa utilitate (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=g7Nn7ptzADk&w=580&h=370]

  In ziua trimiterii invitatiilor pentru conferinta de prezentare a iPhone 6, iPhone 6 Air si iWatch, s-a descoperit ca Apple construieste o cladire misterioasa pentru acest eveniment. Cladirea este construita langa Flint Center in Cupertino, locatia aleasa de catre Apple acum peste 30 de ani pentru a prezenta primul Mac lansat vreodata, ea urmand a face acum din nou parte din istoria companiei prin prezentarea acestor noi produse.

  Lasand la o parte faptul ca aceasta cladire are aproape 3 etaje inaltime si este aproape la fel de mare precum teatrul in care va avea loc conferinta, unii au facut cateva speculatii in legatura cu scopul construirii sale. Exista posibilitatea ca Apple sa o foloseasca pentru a demonstra utilitatea HomeKit intr-o casa, pentru a demonstra utilitatea iWatch intr-o sala de forta, pentru a prezenta toate produsele sau poate pentru a prezenta un sistem de localizare in interiorul cladirilor.

  Indiferent pentru ce a fost construita aceasta cladire, Apple actioneaza pentru prima oara intr-un asemenea mod pentru o lansare a unui produs, dar marti vom afla exact scopul sau. Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

 • traian

  nu-i nicio cladire, ineptule si chiorule!

 • dualsimcect

  traian…ai probleme grave 🙂

 • A, nu, baiatul asta ma injura de vreo 2 saptamani, ba de mama, ba ma jigneste, dar las comentariul sa vada lumea. Asta e unul dintre alea bune, dar demonstreaza ca atunci cand nu e scoala, mai sar unii gardul si mananca ce au lasat animalele pe jos.
  Multumesc traian, ai demonstrat cat esti de… destept.

 • Lich991

  Zaone îmi place de tine!

 • Alex

  =))) nu e o cladire? Da ce este ? Un cort de paie? Vai doamne cum ii accepta lumea pe oameni ca astia?

 • Bogumir81

  @Zaone: Bravo! Dar până când mai poți să înduri? Ăștia nu își au locul pe aici! Vax cultura prost ca …a!

 • Dupa cum prea bine vezi, “inteligenta” are picioare scurte si se impiedica atunci cand sare gardul.

 • se7en

  Ii plina lumea de tembeli..zaone nu pune suflet frate