iPhone 6 – impresionanta cladire construita de catre Apple si posibila sa utilitate (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=g7Nn7ptzADk&w=580&h=370]

  In ziua trimiterii invitatiilor pentru conferinta de prezentare a iPhone 6, iPhone 6 Air si iWatch, s-a descoperit ca Apple construieste o cladire misterioasa pentru acest eveniment. Cladirea este construita langa Flint Center in Cupertino, locatia aleasa de catre Apple acum peste 30 de ani pentru a prezenta primul Mac lansat vreodata, ea urmand a face acum din nou parte din istoria companiei prin prezentarea acestor noi produse.

  Lasand la o parte faptul ca aceasta cladire are aproape 3 etaje inaltime si este aproape la fel de mare precum teatrul in care va avea loc conferinta, unii au facut cateva speculatii in legatura cu scopul construirii sale. Exista posibilitatea ca Apple sa o foloseasca pentru a demonstra utilitatea HomeKit intr-o casa, pentru a demonstra utilitatea iWatch intr-o sala de forta, pentru a prezenta toate produsele sau poate pentru a prezenta un sistem de localizare in interiorul cladirilor.

  Indiferent pentru ce a fost construita aceasta cladire, Apple actioneaza pentru prima oara intr-un asemenea mod pentru o lansare a unui produs, dar marti vom afla exact scopul sau. Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.