SpeedMaster iti permite sa controlezi viteza de functionare a aplicatiilor din iOS

  SpeedMaster este o aplicatie disponibila din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem controla viteza de functionare a aplicatiilor instalate in propriile iDevice-uri. Folosind un meniu de setari disponibil in aplicatia SpeedMaster putem alege aplicatiile pentru care dorim sa controlam viteza de functionare, dar si viteza efectiva de functionare pentru ele, astfel ca unele vor rula mai rapid sau mai incet.

Do you want to control your application to make them faster or slower? Now, SpeedMaster can help u to do this , you can selecet which application you want to change easily – jusy turn on the button, now you can control the speed of this application! Most of the apps animation will change ,some of game engines will also affected such as cocos2d, cocos2d-x or SprintKit etc.Not all the apps are effective, please notice this. I will support more in the future.

  Din pacate dezvoltatorul sustine ca SpeedMaster nu va modifica orice aplicatie instalata in propriile noastre terminale, asa ca nu va asteptati ca ea sa functioneze fara niciun fel de probleme. SpeedMaster este disponibila pentru DOWNLOAD la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.