iPhone 6 Air – camera cu stabilizator optic de imagine este prezentata pentru prima oara

  iPhone 6 Air ar trebui sa fie prezentat oficial de catre compania Apple pe data de 9 septembrie intr-o conferinta care va fi transmia IN DIRECT de catre compania americana, iar pana atunci vedem pentru prima oara camera cu stabilizator optic de imagine. iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, sau iPhone 6 Air, va avea, exact precum iPhone 6, o camera noua care va iesi in exteriorul carcasei dispozitivului, ea fiind comparata in imaginea de mai sus cu actuala camera a iPhone 5S.

  Imaginile vin de la oamenii care au asamblat un iPhone 6 cu piese preluate de la partenerii asiatici si l-au PORNIT ai Apple si imaginile acestea ar trebui sa confirme vechi zvonuri care anuntau implementarea unei asemenea tip de camera. In imaginile acestui articol puteti observa totusi ca aceasta camera este mai lata si mai lunga decat cea a iPhone 5S, insa este si mai subtire, senzorul sau iesind in afara structurii care ii ascunde componentele si implicit in afara carcasei.

  Partea interesanta a acestor imagini este ca in iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch camera nu poate fi introdusa, semn ca Apple va folosi camere diferite pentru fiecare dintre cele doua modele ale terminalului. Separat de camera vedem grilajele pentru difuzoarele diverselor versiuni ale iPhone 6, dar si noul buton Power, care spre deosebire de cel vechi este protejat de un material cauciucat pentru a impedica patrunderea umezelii in carcasa.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.