Aprinde MAGENTA pentru TELEKOM Romania cu aplicatia Hai! pentru iPhone

  Aprindem MAGENTA! este sloganul sub care COSMOTE si Romtelecom marcheaza lansarea TELEKOM Romania in tara noastra, iar dupa cum probabil stiti deja, companiile organizeaza concerte in tara pe data de 13 septembrie. Pentru aceste concerte TELEKOM Romania a dezvoltat o aplicatie speciala numita Hai!, ea permitandu-va sa participati la cel mai interactiv show din Romania direct de pe propriul iPhone sau folosind un terminal mobil Android.

Cu aplicația Hai! controlezi cel mai interactiv show din România de pe 13 septembrie. Apoi, poți folosi aplicația și ca să stabilești ieșirile cu prietenii tăi: creezi evenimente de grup la care îi inviți, discutați toate detaliile de dinainte și share-uiți toate amintitile de după.

Aprinde MAGENTA cu aplicatia Hai!

  Aplicatia Hai! va da posibilitatea de a vota urmatoarele piese care vor fi cantate pe scena in cadrul concertelor pentru evenimentul Aprindem MAGENTA! dedicat lansarii TELEKOM Romania, insa functionalitatea sa nu se limiteaza doar la atat. Aplicatia va da posibilitatea de a participa la cel mai mare “share-fie” si la primul karaoke interactiv intre orase din Romania, asa ca daca veti participa al concertele MAGENTA din Iasi, Cluj, Bucuresti sau Berlin, ar fi bine sa o aveti instalata.

  Aplicatia Hai! este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Hai!

Gratuit

DESCARCA





Developer: COSMOTE ROMANIAN …
Categoria: Social Networking


Descriere: Cu aplicaia Hai! controlezi cel mai interactiv show din Romnia de pe 13 septembrie. Apoi, poi folosi aplicaia i ca s stabileti ieirile cu prietenii ti: creezi evenimente de grup la care i invii, discutai t…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.2 Mb