Prima Pagina 4G Orange, TELEKOM si Vodafone pregatesc noi abonamente de toamna

Orange, TELEKOM si Vodafone pregatesc noi abonamente de toamna

  Pentru ca este toamna, operatorii de telefonie mobila din Romania se pregatesc sa lanseze noi portofolii de abonamente in cursul urmatoarelor doua saptamani de zile. Luni Vodafone va incepe cu lansarea unei noi optiuni de internet numite SuperNet, iar conform unor informatii, ea va include posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin HD Voice, probabil lansarea unor abonamente TV si posibila lansare a unor abonamente internet fix in parteneriat cu RCS & RDS. Vinerea viitoare COSMOTE si Romtelecom vor prezenta oficial noul TELEKOM Romania, impreuna cu noile abonamente pregatite.

  Abonamentele TELEKOM Romania urmeaza sa fie lansate oficial pe 13 sau 15 septembrie, impreuna cu anuntarea unei extinderi a acoperirii 4G, si ar fi bine sa va pregatiti pentru cateva surprize interesante de la noul operator de telefonie mobila. In ceea ce priveste Orange Romania, lansarea noilor abonamente este programata, deocamdata, peste o saptamana si jumatate, ele urmand a deveni disponibile in aceeasi zi. Toti operatorii au pregatite cateva surprize interesante, insa nu va asteptati la abonamente ieftine cu multe beneficii pentru ca ele nu vor veni.

 • cipa

  La digi 4euro all-inclusive 🙂 (nu am net pe drumurile patriei prea mult da nu imi pasa – in orase 5gb. E mai mult decat auficient pt mine

 • Servicii de toti banii :))

 • iChris

  nu prea e de ras.. eu sunt fff multumit pana acum de digi.. in contextul in care 90% din an sunt in Bucuresti.. iar la Vodafone plateam 20€ ptr 150national, 800 in vodafone si 1,5 net 3G..

 • iChris

  si cel mai rau m-au enervat cand am fost incarcat la net cu 80€…

 • roastedwookie

  eu unul sunt curios de Telekom: oferte, calitate servicii etc. Dar fiind evident conducere romaneasca tot tampenii vor face ca si restul.

 • Valentin

  Eu sunt la cosmote si cu 9.8 euro am minute nationale nelimitate, minute internationale pe fix nelimitate, smsuri nationale nelimitate si 1gb trafic la viteza maxima dupa care scade viteza. Nu am ce sa imi doresc mai mult.

 • alexalexandru

  @Valentin cum se numește abonamentul tau? Sau ai prelungit tu contractul cu ei si ti-au oferit o reducere? Dupa cate stiu eu ei nu au abonament cu nelimitat numai de 15 euro. Daca esti tu mai bine informat te rog sa ma corectezi

 • Bogdan^

  Nu am putut sa ma abtin si

 • Bogdan^

  Nu am putut sa ma abtin si am facut un ab la Digi cu 5 euro. Chiar e peste asteptari reteaua in Bucuresti. Net foarte ok, acoperire peste tot.

 • amfetamin

  In timisoara cand ploua putin mai tare ,pica semnalul la digi,nu mai poți sa suni,nu mai nimic,altul din baie nu are semnal,intr-adevăr servicii de toți banii.

 • maricel

  iphone merge multumitor si pe cartela nu numai pe abonament

 • Ionut

  eu am DON la digi sunt multumit.am asteptat 2 ani 4g de la orange si diferenta de bani nu se merita pt mine deocamdata. la 5 euro poate serviciile nu sunt ca la orange ca si acoperire dar pe ansamblu e totul ok.

 • Katalin

  Ramaneti pe Orange,Telekom si Vodafone, la bani multi si “servicii”. Eu fiind mai saracut am trecut la Digi dupa cred 17 ani de “mariaj” total dezavantajos pentru mine cu Orange.La 5 € am tot ce imi doresc de la un abonament la telefonia mobila . Q.E.D.

 • irsp

  @amfetamin De cati ani folosesc Digi Mobil si nu am intalnit sa cada semnalul pe timp de ploaie. Pe asta de unde ai mai scos-o?

 • amfetamin

  @irsp: si-o făcut soacra unui coleg de-al meu si o zis ca nu putea sa sune niciunde săptămana trecută cand a fost ploaia aia zdravănă. Iar un alt prieten de-al meu,care sta in Calea Sagului,a zis cand merge la baie n-are semnal.

 • irsp

  Eu sunt foarte multumit de Digi Mobil. M-am saturat de operatori flamanzi care nu fac altceva decat sa suga bani de la clienti contra unor servicii proaste pe bani multi. Fiecare operator are problemele lui, dar cel putin la Digi costul e mic.