Aprindem Magenta! – Romtelecom si COSMOTE marcheaza lansarea TELEKOM Romania cu cel mai interactiv show din tara

  TELEKOM Romania va fi lansat oficial pe data de 12 septembrie de catre Romtelecom si COSMOTE, iar pe 13 septembrie va fi organizat cel mai interactiv show din tara pentru a marca evenimentul. Smiley si Pavel Bartos vor fi gazdele evenimentului care va incepe simultan in 3 locatii din tara: București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) și Cluj-Napoca (Piața Unirii).

  In cadrul evenimentului toate locatiile show-urilor din tara vor fi conectate printr-o transmisiune in direct, inclusiv cu Berlin-ul, care va ura Bun Venit! Romaniei in marea familie internationala a TELEKOM. Pentru eveniment cei de la Romtelecom si COSMOTE au lansat un website special numit fanmagenta.ro, dar si o aplicatie speciala HAI! disponibila in App Store, aplicatia permitand votarea pieselor ce urmeaza sa fie interpretate pe scena, permitandu-le sa faca parte din cel mai mare share-fie si nu doar atat.

  Mai multe detalii despre evenimentul Aprindem Magenta! aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Romtelecom și COSMOTE îi invită pe românii să aprindă Magenta, în cadrul unui eveniment găzduit de Smiley și Bartoș

Romtelecom și COSMOTE Româniaau demarat campania care precede intrarea noului brand Telekom Romania pe piața locală.

Sub sloganul “Aprindem Magenta!”, Telekom Romania va deveni primul brand lansat de consumatori, printr-o serie de evenimente dedicate, ce vor avea loc în București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) și Cluj-Napoca (Piața Unirii), în data de 13 septembrie.

În cadrul celui mai interactiv show din România, găzduit de Smiley și Bartoș, toate evenimentele din orașe vor fi conectate, printr-o transmisiune în direct de la evenimentul de lansare ce are loc și în Berlin, astfel încât Germania să ureze bun venit României în marea familie internațională Telekom.

Românii sunt invitați să lanseze chiar ei noul brand, participând la spectacolele interactive și bucurându-se de momentele fără precedent. Show-ul va fi controlat de către consumatori prin aplicația HAI! (Play Store și App Store). Astfel, aceștia vor avea oportunitatea să voteze următoarele piese ce vor fi interpretate pe scenă, să fie parte din cel mai mare “share-fie”, să participe la primul karaoke interactiv între orașe și să fredoneze melodii consacrate alături de cântăreți apreciați și trupe renumite, cum ar fi Inna (București), Horia Brenciu (Cluj-Napoca) și 3SudEst (Iași). La sfârșitul spectacolului, ei vor aprinde împreună experiența Magenta în toate cele 3 orașe.

Consumatorii sunt așteptați la evenimentele fără precedent sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 18:00. Intrarea este liberă.

Pentru mai multe informații, accesați www.fanmagenta.ro