Cum arata iPhone 6 si de ce va trebui sa te obisnuiesti cu el (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Fq-GLYImt6k&w=580&h=370]

  Cum va arata iPhone 6 ? Este intrebarea pe care extrem de multi fani Apple si nu numai o au pe buze de foarte multe luni de zile, insa ea acum are un raspuns cat se poate de clar, vizibile in clipul video de mai sus. Chiar daca in el vedem un iPhone 6 REAL sau o clona iPhone 6, dispozitivul este un proportie de 90% ceea ce vom vedea prezentat de catre compania Apple IN DIRECT pe 9 septembrie in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in Cupertino pentru lumea intreaga.

Cum arata iPhone 6 ?

 

  Nu va place ecranul, nu va place design-ul, nu va place camera care iese in exterior sau carcasa, dar in final va trebui sa va obisnuiti cu aceste lucruri sau sa suportati inca doi ani cu actualul iPhone, ori sa alegeti concurenta. E foarte greu de crezut ca Apple va schimba design iPhone 6 anul viitor cand va lansa iPhone 6S, avand in vedere ca schimbari majore de acest gen au loc o data la doi ani, asa ca pana in 2016 exista sanse minime sa vedem un design schimbat serios pentru iPhone.

  Nici mie nu imi place design-ul carcasei sau camera care iese in exteriorul iPhone 6, nu sunt fan ale cranelor atat de mari, insa in final ma voi obisnui cu el si multi dintre voi veti face acest lucru. Acum doi ani, inaintea lansarii iPhone 5, au existat exact acelasi tip de griji, probleme si discutii in legatura cu design-ul sau ecranul terminalului, insa in final el a avut vanzari mult mai bune decat modelul precedent si foarte multi dintre voi l-ati cumparat fara sa stati prea mult pe ganduri.

  Acestea fiind spuse, abia astept sa vad ce va prezenta Apple pe 9 septembrie si stiu ca voi sunteti la fel de nerabdatori, asa ca va astept marti incepand cu 19:30 sa discutam despre asta.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


25 COMENTARII

  1. Pana la urma,nu avem ce face,asta e!dar Jony Ive are o bila neagra pt.spatele jalnic.Poate sant prea dur,dar am pretentii mari de la Apple.:-(

  2. Ar putea fi o strategie de marketing. Sa ne coboare asteptarile ca sa ne placa mai mult produsul final.. Orice modificare “spre bine” ar fi binevenita in comparatie cu terminalul din clip, nu-i asa?

  3. Indiferent cum va fi il voi cumpara, si multi altii vor face la fel. Pentru mine e suficient ca are ecranul mai mare si pana la urma este un telefon la ce va asteptati? SF-uri??

  4. E clona . Icon-ul la passbook e diferit , icon- urile sunt mai inguste , camera e dispusa lateral si senzorul proximitate central. Raman ÎNCA la parerea ca iph6 nu poate arata atat de jalnic . Vom vedea…

  5. @Mimi: Daca esti fan si iti place te obisnuiesti, daca nu pleci la concurenta. Dar oricum ar fi, trebuie sa te obisnuiesti cu ecranele mari, altfel ramai la terminale vechi.
    Nu trebuie inteles gresit articolul asta, e facut pentru a spune ca lamentarile nu-si au rostul deoarece multi il vor cumpara in dauna lor si ca vrei, nu vrei, esti obligat sa te inventi cu ecranul mare, nu sa accepti un terminal care nu-ti place, chiar daca e facut de Apple.

  6. Cand cumpar un produs, ma intereseaza ambalajul sau continutul????
    Nu cred ca ambalajul(carcasa), spun totul despre un telefon.
    Cei de la Apple a stiut de la inceput, ca ceea ce ne intereseaza pe noi cei care cumparam terminalele lor, e mai important utilitatea produselor decat aspectul exterior, care de foarte multe ori se poate schimba cu o husa de protectie, dupa preferinte vizuale. Voi accepta si voi sustine produsele apple pentru stabilitatea, sitemului de operare, si nu numai. Decat sa-mi cumpar un telefon la doua luni cu schimbari de aspect exterior si mici imbunatatiri ale sistemului de operare, prefer sa astept doi ani de zile, si sa am un produs complet. Cati dintre cei care critica aspectul exterior folosesc un telefon iphone la capacitate maxima?

  7. acesta o sa fie designul! deal with that… nu au cum sa fie 100% in mister… asa ca… the new iphone ist bigger and the rest is can-can

  8. Zaone ai vreo parere legata de compatibilitatea retelelor LTE de la noi din tara cu antenele noului iphone 6? Exista vreo sansa sa scoata un model universal? Sau se va repeta istoria din anii trecuti si modele din SUA vor fi compatibile numai cu retelele LTE din SUA? Intreb pentru cu am multi colegi plecati in state cu work and travel si ma tenteaza sa imi cumpar un telefon de acolo.

  9. Marian, daca nu iti place nu cumpara nu este acceptabil, chiar daca nu am avut toate modele lor, am avut 3,4,5 si planuiesc sa-mi cumpar 6 prin noiembrie asa ca..

  10. de prost ce-am fost mi-am luat 5s cu doar 16Gb .daca iphone 6 va arata asa,atunci nu voi mai repeta greseala si-mi voi cumpara 5s de 64 Gb.ma scuzati dar acest design este de ****

  11. Eeee hai nu va mai plangeti atat…ca design cred ca e ok …oricum nu poti sa iti faci o parere 100% obiectiva din video sau poze. Mi s-a intamplat sa nu imi placa un produs din prezentari iar in realitate sa fie cu totul altceva.

  12. …apoi mai vine si puterea de convingere a staff-ului de la Cupertino care daca invelesc un cacatzel in tipla stralucitoare si ii pun si un clopotel toata lumea spune WOW

  13. Zaone, ce sanse crezi ca exista ca Apple sa lanseze ulterior si o varianta de 4 inch. Asta pentru tampitii ca mine care folosesc telefonul ca telefon, tableta ca tableta si paleta de tenis ca paleta de tenis.