Prima Pagina iPhone 5S Samsung Galaxy Note 4 nu este la fel de rapid precum iPhone...

Samsung Galaxy Note 4 nu este la fel de rapid precum iPhone 5S intr-un prim test (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EMIptqMaym8&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy Note 4 a fost prezentat de catre compania Samsung saptamana aceasta la IFA Berlin, terminalul urmand a fi lansat pe piata in urmatoarele luni de zile. Prezent la IFA Berlin, cineva a incercat sa testeze performantele Samsung Galaxy Note 4 in comparatie cu cele ale iPhone 5S, testele sale implicand accesarea unei diversitati de aplicatii disponibile in terminale pentru a vedea care dintre ele se deschide mai repede.

  Desi testul nu este stiintific, el ne arata mult mai clar cum simtim noi terminalele in utilizarea de zi cu zi, iar in acest test iPhone 5S a iesit invingator, deschizand totul mai rapid decat Samsung Galaxy Note 4. Ca sa fiu sincer, cred ca doar testul privind camera si cel privind aplicatia Mail ne arata intr-adevar ca iPhone 5S este superior in ceea ce priveste deschiderea rapida a aplicatiilor, in restul titlurilor terminalul Samsung afisand ceva mai mult continut, motiv pentru care deschiderea mai grea ar fi justificata.

 • David

  Baietii , fiti atenti , in setari la samsung exista o optiune de dezvoltator , daca o activezi poti dezactiva animatiile si efectele de tranzitie si asa se va misca mult mai rapid si fluid … Am testat eu personal …

 • Serios? It’s a miracle…

 • Claudiu

  Sigur…

 • Dan

  ca sa nu mai vorbim de cati pixeli trebuie sa deseneze N4 pe ecran fata de 5S…

 • AlexD

  La iphone 5s motorul munceste pentru 0,7 milioane de pixeli iar la Note 4 munceste pentru 3,7 milioane de pixeli. Pe langa asta Note 4 nu are versiunea finala de soft.. Sunt niste imbecilitati testele astea, au facut si cu M8, G3, etc. Am un Note 2 si un 5S si se misca aproximativ la fel. E clar articol facut pentru flame..

 • Strontiu

  Testul time mai mult de sistemul de operare decat de device. iOS are aplicatiile precompilate si se deschid direct. Android ruleaza o masina virtuala Delvik ce compileaza la deschiderea aplicatiei. Deci face un pas in plus.
  Google dezvolta un sistem de precompiare ART care e optional pe 4.4 si by default pe L.
  Deci in curand se va putea face o comparatie echitabila.

 • illumin

  Doar atat imi place la iphone ca deschide repede aplicatiile si ca se misca foarte bine in rest… note 4 este muult mai complex chiar si note 3 este mult mai complex si are o gramada de functii utile si inutile , david are dreptate poti umbla la animatii si le poti scoate sau sa le dai pe rapid… daca vrei sa faci test de viteza opreste si porneste telefonu sa vezi cat dureaza la iphone pana se opreste in timp ce note 3 chiar se opreste instant si porneste mai repede decat iphone5s

 • @AlexD: Dar Note 4 are quad-core de 2.7 GHz…

 • Olimpiu

  E clar ca daca ar avea acelasi hard cu 5s orice tlf. Android ar “da in primire”, asa ca ce rost mai au comparatiile. Poate intre iPhone si Nexus …

 • AlexD

  Zaone, iubesc iPhone, le-am avut pe toate, poate iau si anul asta 6-le dar hai sa asteptam sa se lanseze in magazine, sa vedem niste reviewe-uri si dupa sa scriem titluri de de cancan “iphone 5s domina”(cum am scris mai sus detin Note 2 si 5S si Note e acolo langa 5S in utilizare. Abia astept sa apara i6 si Note4 in magazine sa vad care imi va lua $$$.

 • Iulia

  Nu mi se pare a fi titlu de cancan. Comparatia e cu 5s. Si 6’le va fi peste Note 4. Asa cum 5s a iesit peste S5. Dar indiferent pe ce vei da banii isi va face treaba cu siguranta.

 • Alex

  dar si galaxy s5 e mai praf decat iphone 5s cel mai rapid este ultimul HTC …

 • Angel

  Am avut si iphone 5s si note 3 si galaxy s5 ….cel mai multumit am fost de note3.

 • Angel

  …a si am uitat sa mentionez ca le si repar…In functie de gradul de dificultate cel mai greu este iphone 5s dupa care galaxy 5s si note3 (care intre noi fie vorba nu prea are defectiuni).

 • cosmin

  cum a spus si david exista in developer option o sectiune unde iti poti seta viteza animatiei care default este la 1.5. eu personal am xiaomi mi3 care este cu mult mai rapid in aplicatii decat iphone 5s , surpriza cea mare a fost cand am testat tel meu cu 2 iphone 5s la viteza din browser si am constat ca era mai rapid cu 1 secunda fata de iphone desi iphonul avea pina acum cea mai buna viteza in browser.este evident ca note 4 sa fie cu mult peste iphone 5s si cred ca si peste iphone6 desi nu este lansat. cine nu ma crede poate vizualiza pe youtube comparatie de browser xiaomi mi3 si iphone5s