iPhone 6 PREZENTARE LIVE – cum o pot vedea ?

  In cursul acestei saptamani compania Apple a anuntat ca va TRANSMITE LIVE conferinta de prezentare iPhone 6 care va avea loc in Cupertino in data de 9 septembrie. Acum probabil va intrebati cum puteti vedea prezentarea iPhone 6 in ziua de marti si raspunsul exista chiar in pagina creata de catre compania Apple pentru TRANSMISIUNEA IN DIRECT, acolo cei din Cupertino listand dispozitivele compatibile cu stream-ul lor.

Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later.

  Veti putea vedea prezentarea iPhone 6 LIVE de pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch ce ruleaza macar iOS 6, de pe Apple TV 2G sau Apple TV 3G cu minim iOS 6.2 prin intermediul unui canal dedicat ce va fi publicat pana marti seara, dar si de pe Mac-urile care rumeaza macar OS X 10.6.8. Tot ce va trebui sa faceti in acea zi este sa accesati aceasta pagina de pe propriul produs Apple si stream-ul va fi pornit direct, daca a inceput conferinta.

  Din pacate pe PC Apple nu permite vizualizarea prezentarea iPhone 6, insa puteti rezolva problema cu o masina virtuala ce ruleaza OS X, sau cu un stream LIVE de la eveniment, pe care il veti gasi pe iDevice.ro.

  Conferinta Apple va incepe la ora 20:00, insa incepand cu 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple. Daca folositi aplicatia iDevice.ro, salvati aceasta pagina la favorite si redeschideti-o in cursul zilei de marti pentru a participa la discutii, aplicatia iDevice.ro tinandu-va la curent si cu toate noutatile ce apar in legatura cu iPhone 6, iWatch si iOS 8 inaintea prezentarii!

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb