iPhone 6 FUNCTIONAL este prezentat in IN DETALIU! Cea mai buna clona facuta vreodata sau iPhone 6 REAL ? (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Fq-GLYImt6k&w=580&h=370]

  Aseara v-am prezentat intr-un articol ceea ce pare a fi un iPhone 6 PORNIT, activat cu iOS 8, iar in clipul video de mai sus aveti o prezentare IN DETALIU a sa facuta de catre persoana care il detine. Dupa aparitia acestui dispozitiv in primele imagini s-a spus ca ar fi vorba despre o clona iPhone 6 deoarece secundarul ceasului iconitei aplicatiei Clock este mai lung decat cel a restului iDevice-urilor, diverse alte motive fiind deasemenea invocate.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fvPqpv32YbE&w=580&h=370]

  Privind aceste noi clipuri video veti observa ca este foarte greu sa va dati seama daca acest iPhone 6 este REAL sau vorbim despre doar o simpla clona, una extrem de bine facuta. De la functionalitatea Touch ID si pana la Siri, terminalul functioneaza exact precum un iPhone, are o aplicatie FaceTime, are Siri activ in sistem si toate imaginile par sa demonstreze ca avem in fata prima prezentare a unui iPhone 6 REAL si nu a unei clone.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=uwah-e-IuYE&w=580&h=370]

  Daca totusi dispozitivul este doar o simpla clona, atunci Apple are o foarte mare problema in fata, aceasta fiind cea mai buna clona pe care am vazut-o eu vreodata si am vazut destule pana acum. Din punctul meu de vedere, terminalul din imagini pare a fi iPhone 6 REAL si desi nu este logat la serviciile Apple, din motive lesne de inteles, toate celelalte functii par sa ruleze la fel de bine precum un terminal iPhone normal.

  Voi ce parere aveti, este real sau nu terminalul din imagini? Ce defecte i-ati descoperit care sa va convinga ca este fals? Pentru a vizualiza toate cele 4 clipuri video din aplicatia iDevice.ro, va rog sa accesati acest link.

    iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie intr-o transmisiune IN DIRECT si nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa instalati si aplicatia iDevice.ro pentru a primi rapid notificari pentru cele mai noi stiri publicate pe iDevice.ro!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=1MB-4LbrMzI&w=580&h=370]

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb