Radiate implementeaza noi efecte pentru iconitele din Springboard-ul iOS 7

  Radiate este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput pentru cei carora le place sa schimbe aspectul pentru interfata gandita de catre compania Apple. Folosind un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iDevice-urilor, Radiate ne ofera posibilitatea de a alege culoarea, opacitatea, raza glow-ului si multe, multe alte aspecte pentru a ne face iDevice-ul cat se paote de unic prin interfata Springboard-ului.

Radiate is a better and easier way to make your icons glow. The user is given complete customization of the glow. Radiate allows you to change the color, opacity, and radius of the glow, making every glow and idevice unique. To consume power, Radiate renders the glows as a bitmap.

  Radiate este gandit in asa fel incat sa nu consume multa energie in timpul utilizarii, astfel ca foloseste imagini bitmap pentru a genera efectele, deci nu ar trebui sa aveti parte de o autonomie scazuta. Radiate este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentiPhone 5 si iPad 2 sunt cele mai utilizate iDevice-uri in lumea intreaga
Articolul următoriPhone 6 lansare pe 9 septembrie ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.